Dva savršena ljetna modela haljina dolaze s potpisom Ane Bacinger
Dva savršena ljetna modela haljina dolaze s potpisom Ane Bacinger

Dva savršena ljetna modela haljina
dolaze s potpisom Ane Bacinger

Na vrhuncu ljeta, pred one najljepše i najdulje godišnje odmore koji nam tek stižu u kolovozu, uvijek nam dobro dođe dodatno osvježiti ljetne kombinacije. Ana Bacinger razveselila nas je novitetima koje je predstavila pod imenom svog brenda Little Fashion Paradise. Već sada svima prepoznatljivi uzorak preslikala je na savršene nove modele haljina u kojima ćete moći provesti cijeli dan. Nama je otkrila sve detalje.

Kroj koji laska svim ženama

„Još kod lansiranja prve LFP kolekcije u mislima sam imala jednostavnu maksi haljinu od organskog pamuka, koja će zbog upečatljivog printa ostaviti wow dojam, neovisno za koju prigodu je izabrali. Ovo proljeće smo se konačno bacili u realizaciju i osmisli smo kroj koji laska svim ženama“, objašnjava Ana Bacinger.

Lepršave haljine od organskog pamuka

Ovaj model savršen je za ležerne dnevne šetnje, ali i večernje izlaske. Dolazi u lepršavom kroju s podesivim naramenicama koje same vežete u šarmantne mašne. Izrađena je od 100% organskog pamuka, a za print je korištena ekološki prihvatljiva ‘inkjet’ tehnologija s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Kako bi bila postignuta maksimalna udobnost, haljina ima i prozračnu podstavu koja stvara lagani volumen i dodatno naglašava široki kroj. Dolazi u dva najpopularnija LFP printa: ‘All Over Ana’ i ‘Summer Rainbow’ za one koje više naginju klasici.

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica otkrila je kako stilizirati nove ljetne modele: „Osobno je obožavam za dnevne šetnje uz ravne Birkenstock natikače i mrežastu torbu, no jedva čekam neku svečaniju prigodu da je nosim uz visoke sandale i šarmantni clutch u boji.“

U skladu s brendom koji ima politiku samoodrživosti i podržavanja lokalne proizvodnje, LFP haljine naručuju se unaprijed, a sve informacije o cijeni i narudžbi možete pronaći online, na web stranici Caspar Desing.

Foto: LFP studio

Učitati još
Zatvori