Mini sportska linija s A’marie potpisom izgleda tako dobro!

Mini sportska linija s A’marie
potpisom izgleda tako dobro!

Tekst: A’Marie

Spremni smo za tople dane proljeća i sve divne trenutke koje nam ono donosi. Kako bismo ga proslavili u punom sjaju, osmislili smo kolekciju koja savršeno spaja samopouzdanje i dobar osjećaj, uz kreacije koje osvajaju svojim pomno promišljenim detaljima i jedinstvenim dizajnom. Naša „Partner in Lounge” kolekcija je tu da vas pretvori u A’marie djevojku/ženu koja i u situacijama kad nosi ležerne i jednostavne komade zrači senzualnošću. Željela sam postići da i u najjednostavnijoj bijeloj majici osjećate onaj nalet samopouzdanja za kojim sve težimo, da u pamučnoj sweater majici koja osvaja svojom bojom i krojem imate osjećaj da nosite najoriginalniji model koji imate u vašem ormaru, a da uz naše nove predimenzionirane torbe od lana i pamuka gradite odjevne kombinacije wow efekta.

Ovog proljeća posebno me vesele pamučne sweater majice koje su postale osnova svakog stylinga. U našoj „Partner in Lounge” kolekciji dolaze u raznim bojama i krojevima, a nosive su u bezbroj situacija. Bijele i sive obožavaju vaše isprane traperice i naše hlače od prirodnog pamuka koje krasi šarmantna traka od pamuka u struku. U Pink Muse zaljubit ćete se zbog kombinacije boja, ali i inspirativne tekstualne poruke koja je moto brenda od samih početaka, a Rainbow Muse model kratkih rukava bez puno razmišljanja postat će vaš proljetni partner u svim onim situacijama kad želite upečatljiv, ležeran look. U prohladnim jutrima svoje pamučne sweater majice nosite u slojevima uz donji dio trenirke, a u toplim proljetnim danima koje nestrpljivo čekamo uskočite u naš ovosezonski favorit – sportske bermude midi dužine. Lover bermude rađene su od prozračnog, mekog pamuka, s ležernim džepovima, ukrašene širokim pojasom tkanim tradicionalnom tehnikom tkanja.

Kod proljetne garderobe volim tu neobjašnjivu ležernost i jednostavnost, volim sve naizgled preveliko, mekano i udobno, a opet savršeno upakirano u neki prigušeni seksepil koji dolazi do izražaja zbog gole kože koja suptilno proviruje… Tu na scenu stupaju naši modeli poput Fancy T-shirtice koju karakterizira kroj ovalnih i živih rubova i koja izgleda odlično u kombinaciji s našom razigranom mini suknjom. Bilo da ovaj komplet nosite uz bijele tenisice, omiljene sandale ili ljetne čizme – zbog neodoljivih boja i ženstvenog prizvuka izgledat ćete sjajno! Još ako looku dodate jednu od naših novih torbi, uvjerena sam da ćete postići upravo onu kombinaciju o kojoj cijelo ovo vrijeme pričam. Naše nove eko torbe su nešto što me posebno veseli jer su izrađene od lana i pamuka, jer nose divnu poruku kojom se uvijek iznova inspiriram i jer su jednostavno stvorene da budu vaš omiljeni proljetni modni dodatak koji ćete nositi uz sve.

Želim vam da se opustite u proljetnim danima i uživate u modelima ove mini kolekcije koju sam s velikim uzbuđenjem dizajnirala kako bi je s lakoćom i vi i ja nosile na stotine različitih načina…inspirirana lokalnim i tradicionalnim tehnikama nadogradila sam jedan naizgled jednostavan, sportski, ali ipak promišljeni dizajn kojeg je inovativni ručni rad dodatno oplemenio.

Uživajte!

A’marie spring 2021: Partner in Lounge
Fotograf: Senja Vild
Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić
Make up: Simona Antonović za Jane Iredale
Kosa: Teuta salon
Model: Nika Senjak

Učitati još
Zatvori