Amaranthine – ljubav, baština i priča na nježnom nakitu

Amaranthine – ljubav, baština i
priča na nježnom nakitu

Priča o Amaranthine nakitu još je jedna u nizu uspješnih kojima se Hrvatska može pohvaliti. Odabir određenog nakita oduvijek je bilo nešto puno više od pomodnosti. Znatno je dublje od slučajnosti i nemjerljivo duže od jednog dana, večeri ili trenutka. Kroz nakit komuniciramo, upoznajemo svijet oko sebe, zbližavamo se s drugima i volimo. Povremeno statement, povremeno inspiracija, a ponekad ‘navika’ bez koje ne možemo zamisliti svakodnevicu, ali uvijek i svugdje izvor pozitivnih misli i osjećaja. Nakit je nepresušno vrelo emocija, Amaranthine je odgovor na pitanje zašto volimo nakit. U nastavku pogledajte najljepše komade iz četiri kolekcije narukvica.

Amaranthine – inspiriran korijenima i baštinom

Amaranthine je brend rođen u Hrvatskoj, a iz bogatog kulturnog konteksta i baštine crpi inspiraciju za nakit. Tomu svjedoči i sam naziv jer riječ Amaranthine se pojavila 1660-ih i do nas došla u značenju beskrajnog, trajnog, vječnog, besmrtnog. Cijelu priču zaokružuje i logotip brenda, ispisan u obliku slova ‘A’ na glagoljici. Prvo slovo glagoljice predstavlja vezu s korijenima, poviješću i baštinom iz koje crpimo inspiraciju za naš nakit. Povezujući drevno i novo pod vječnim Suncem, Mjesecom i Zvijezdama, kreiramo priče raznovrsne poput života.

Moderan unisex nakit ručno je izrađen od svilenih i satenskih traka. Krasi ga poludrago i drago kamenje te također ručno rađeni srebrni i zlatni elemenati. Svaki komad nakita kao i svaka linija, ima svoju poruku. Na službenom web shopu čeka vas nakit u četiri kolekcije: Boomerang, Amaranthine, Heritage i Black Line. S obzirom na to da se vrijeme darivanja bliži, nakit je savršen poklon, izaberite narukvicu za sebe ili nekog dragog.

Savršen poklon izaberite iz 4 kolekcije

Boomerang kolekcija ima narukvice s jednom ili dvije trake i srebrnim elementima te kopčom u obliku bumeranga. Boomerang je igra života. One prekrasne, tople emocije istinske ljubavi koje kad ih pustimo, uvijek nam se vraćaju.

Amaranthine su narukvice s ručno rađenim srebrnim elementima i/ili poludragim kamenjem. Raznolikost elemenata čini nakit posebnim, a šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe.

Heritage kako i sam naziv kolekcije kaže, krase elementi glagoljice kroz tradicionalni hrvatski nakit. Botun koji je nekada krasio mušku narodnu nošnju, kasnije se preselio na uši hrvatskih žena. Kao element tradicionalnog nakita hrvatske obale i otoka dobio je novu dimenziju i posao suvremen. U Amaranthine nakitu, bezvremenska ljepota i elegancije botuna nalazi nov, suvremen i uzbudljiv kontekst, nosiv u svakoj prilici.

Black Line liniju podjednako vole muškarci i žene. U ponudi su narukvice sa zlatnim elementima i poludragim/dragim kamenjem. Slijede ih i narukvice sa srebrnim elementima veće mase te poludragim/dragim kamenjem koje pristaju na svaku ruku i za svaku prigodu.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori