Jesenska modna igra Aleksandre Dojčinović: Dizajnerica predstavila novu Lei Lou kolekciju
Jesenska modna igra Aleksandre Dojčinović: Dizajnerica predstavila novu Lei Lou kolekciju

Jesenska modna igra Aleksandre Dojčinović: Dizajnerica predstavila novu Lei Lou kolekciju

Da najveći trend sezone jesen i zima 2023. više nije samo odjeća, već i stav onoga tko je nosi, najavili su svojim revijama svi vodeći dizajneri današnjice. Od Armanija, preko Loewea i Bottege Venete. Tako modnim pistama već nekoliko sezona, a u ovoj pogotovo, vladaju modeli koji nam izgledaju nekako blisko i svakodnevno. Zna to i najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Aleksandra Dojčinović

Ona je u jesen prvo krenula pojavljivanjem u rujanskim izdanjima američkog i britanskog Voguea te najprodavanijim brojevima Conde Nasta. Potom je izašla na naslovnicama svih vodećih hispano i latinoameričkih medija. A to je zahvaljujući Fani Stipković. Ona se za nekadašnjeg nogometnog superstara Fernanda Hierra udala u divnoj vjenčanici iz njezinog multibrand wedding butika Le Concept by Alex.

Aleksandra Dojčinović
Aleksandra Dojčinović

Nova kolekcija

Sjajan uvod u hladne dane Aleksandra Dojčinović nastavila je ovih dana novom Lei Lou kolekcijom. Kolekcija je u svojoj jednostavnosti, izrađena od najfinijih tkanina i ukrojena do savršenstva. Baš kao i kod njenih svjetski poznatih kolega, u potpunosti naglašava karakter one koja ju nosi. Modeli koje je Aleksandra pripremila za jesen i zimu, a odnosi se to ponajprije na divne kapute, jakne i poslovne kombinacije, mogu se, zahvaljujući minimalizmu kojim odišu, ponavljati nebrojeno puta.

Isto vrijedi i za nove modele cipela i čizama, među kojima su apsolutne zvijezde novi modeli čizama za snijeg, koje prizivaju zimske radosti i toplu čokoladu negdje na planini već na prvi pogled. Sjajne modne igre bez granica Aleksandra ovaj put naglašava nakitom i statement naočalama iz svoje optike La Vie. Oni rijetki komadi s printom dovoljno su posebni sami po sebi da im dodaci gotovo i ne trebaju.

Aleksandra Dojčinović
Aleksandra Dojčinović

U Ilici 15 već neko vrijeme nije samo Lei Lou butik. Aleksandra je postojeći prostor proširila na susjedni. Danas na istoj adresi, na čak 850 kvadrata čistog luksuza, u jednom od najljepših multibrand butika u ovom dijelu Europe koji, uz moderno dizajnirani web shop, danas nudi sve što moda predstavlja u jednom. Osim već spomenutih komada vlastitog dizajna, u sklopu wedding multibrand butika Le Concept by Alex, buduće mladenke mogu pronaći apsolutno sve što im treba za najsretniji dan u životu.

Od vjenčanica najpoznatijih svjetskih kuća, preko accessoiresa, sve do poklona, među kojima prednjače oni s potpisom Selettija i Assoulina. Riječ je o capsule selekciji najfinijeg porculanskog posuđa, koje je već više od pola stoljeća sinonim elegancije s twistom. S druge strane, knjige i svijeće nešto mlađeg Assoulinea, prvog luxury branda kada govorimo o kulturi, već godinama ne silaze s wishlista svih zaljubljenika u suvenire i putovanja.

Aleksandra Dojčinović
Aleksandra Dojčinović

Foto: Maja Kljaić

Učitati još
Zatvori