Otkako ih je proslavio TikTok, ove su se tajice rasprodale čak šest puta

Otkako ih je proslavio TikTok, ove su se
tajice rasprodale čak šest puta

Možemo se složiti da je godina iza nas definitivno godina trenirki, tajica i loungeweara općenito. Isti se sentiment pretočio i u sve nove kolekcije tako da je jasno da ovaj trend neće uskoro jenjati – pa čak ni s dolaskom proljeća i toplijeg vremena. Uskočiti u udobni komplet pokazalo se kao najlakše rješenje u ovim danima koje aktivno provodimo kod kuće.

Pa iako ljubav prema najudobnijem loungewearu nije iznenadila, možda je opet zanimljivo promatrati moć društvenih mreža. Među najjačima svakako se istaknuo TikTok koji je iznjedrio već nebrojeno mnogo beauty i gastro trendova, ali i rasprodao mnoge modne komade. Na popisu su se našle i tajice američkog brenda Aerie koje su u rekordnom roku dosegle listu čekanja od čak 156.000 tisuća ljudi te se, od objavljivanja prvog hit videa jedne korisnice, rasprodale punih šest puta. Put k ovoj viralnoj popularnosti možda će potencijalne kupce učiniti skeptičnima, no ocjene i oduševljeni komentari na Aerie stranici dokazuju da su tajice zaista tako dobre kako se priča.

Aerie tajice koje svi obožavaju

Model Real Me High Waist Crossover tajica kreiran je s mišlju da bude poput druge kože, a ono što ih čini toliko posebnima je činjenica da laskaju baš svakoj figuri – barem sudeći po komentarima onih koji su ih se uspjeli dočepati. Visoko rezane tajice i pasica koja se križa stvaraju vizualno uži i produljeni struk što je mnogima bio odlučujući faktor pri kupovini, kao i činjenica da su vrlo lagane i udobne. Sestrinski brend American Eaglea ovog je proljeća lansirao i nove boje te ih trenutno možete naručiti na njihovoj stranici (Aerie dostavlja u Hrvatsku!), no velike su šanse da će se i oni brzo rasprodati.

Foto: Aerie

Učitati još
Zatvori