Adventski kalendar s artisan čokoladicama Melt i slatkom narukvicom Mojati je sve što trebamo ovog prosinca

Adventski kalendar s artisan čokoladicama Melt i slatkom narukvicom Mojati je sve što trebamo ovog prosinca

Ako do sada niste primijetili neodoljivi hrvatski concept brand Mojati, čije popularne narukvice i skulpturice među obožavateljima uživaju kultni status, ovogodišnji je advent prava prilika za to. Mojati tim obožava advent i sve što ima veze s Božićem i zato su nam odlučili darovati slatki blagdanski ugođaj. Kreativni trio Mojati i genijalni zagrebački gelato & brunch bar Melt pripremili su interaktivni adventski kalendar s 24 prozorčića iza kojih se kriju najfinije Melt artisan čokoladice i jednako slatki dnevni zadaci u kojima ćete uživati.

Svaki motiv na ukusnim ručno rađenim čokoladicama ovog adventskog kalendara povezan je s interesantnim dnevnim zadatkom zapisanim pored njih. Ispunjavanjem svakodnevnih malih izazova, proživjet ćete pravu zagrebačku božićnu bajku i uživati u bogatom okusu čokolade koja se topi u ustima. Posljednji prozorčić najslađeg adventskog kalendara skriva božićni poklon – posebnu Mojati narukvicu koja nakon čokoladnih užitaka ostaje kao slatka uspomena na zagrebačku adventsku avanturu.

Ovog prosinca nabavite svoj primjerak najukusnijeg i najzabavnijeg adventskog kalendara, uživajte u malim slatkim stvarima i doživite pravu radost Božića. Po svoj primjerak možete navratiti u Melt, Radićeva 3A, svakoga dana od 9 do 19 sati, a adventski kalendar možete dobiti i dostavom na kućnu adresu. Svoje narudžbe za najslađu božićnu radost pošaljite u inbox na Mojati Instagram i Facebook stranicama ili Melt Instagram i Facebook stranicama. A onda samo pričekajte dostavu i dopustite da i vama Mojati i Melt spase Božić.

Memories to go

“Ovogodišnji Advent u Zagrebu nije poput svih dosadašnjih, ali i u ovim se okolnostima možemo radovati malim stvarima i truditi se učiniti život ljepšim. Čokolada, igra i narukvica su možda sitnice, no život čine male stvari i to je ono što stvara lijepe uspomene. Ovog smo prosinca odlučili svijetu i sebi darovati radost, užitak u bogatoj čokoladi, zabavu istraživanja i prelijepu uspomenu. Nama je to već sada divan Božić”, rekla je Ira Pećarević, suosnivačica brenda Mojati.

Concept  brand  Mojati koji su pokrenule dvije prijateljice Jelka Margarita Bogdanić i Ira Pećarević u svojim studentskim danima, već četvrtu godinu uspješno stvara memories to go. Na svojim proizvodima Mojati portretira zagrebačke simbole poput tramvaja, licitarskih srca ili katedrale, a inspiraciju nalazi i u detaljima iz naoko običnog života koji svakodnevicu čine čarobnom.

Za one koji Božić vole baš kao što ga voli i ovaj kreativni brand, Mojati ima posebnu kolekciju božićnih narukvica s motivima Orašara, Klare i božićnih medenjaka. Nema sumnje, prosinac je upravo postao puno bolji.

Učitati još
Zatvori