Pogledajte prekrasnu kampanju novog brenda Adio
Pogledajte prekrasnu kampanju novog brenda Adio

Pogledajte prekrasnu kampanju
novog brenda Adio

Na scenu je stupio novi domaći brend koji će oduševiti ne samo ljubitelje održive mode i kvalitetnih materijala, već i ljubitelje fotografije. Riječ je o brendu svilenih marama pod nazivom Adio. Adio marame su izrađene od 100% svile, a krasi ih dizajnerski print s pejzažnim i arhitektonskim motivima za koje su zaslužni fotografi Damir Žižić i Domagoj Kunić.

Jedinstveni trenutci zapaženi okom fotografa i uhvaćeni objektivom tako su postali nešto što možemo u svakoj prilici nositi sa sobom (i na sebi), omotati oko vrata, ruke ili torbe, zavezati u kosu, a ponekad i razmotati te uživati u prizorima zalaska sunca, pučine, arhitekture i urbanih pejzaža.

Nježnim dodirom svile i decentnim dizajnom, Adio marame lako će oživjeti svaki styling, a ponekad nam možda i oživjeti maštu te nas mislima odvesti na mjesta u koja bismo rado, barem na trenutak, prekinuli dnevnu rutinu.

Adio priča započela je kad su dvije prijateljice i kolegice, Gabi Farčić i Manja Žutić, art direktorica i account managerica s dugogodišnjim iskustvom u reklamnim agencijama, mimo svakodnevnih imperativa struke i zahtjeva klijenata, odlučile osmisliti nešto svoje. Uskoro su oko sebe okupile grupu prijatelja i suradnika iz kreativne industrije koji su svojim vještinama i idejama pomogli da se sve realizira i da marame, kao i cjelokupna kampanja brenda, ugledaju svjetlo dana.

Adio je daleko od toga da nam kaže zbogom, jer nove suradnje s fotografima i ilustratorima tek su na pomolu, a novi motivi možda budu krasili i više od samih marama. Ali to je tek sljedeće poglavlje… Zasad možete baciti pogled na Instagram profil @adio.hr, a uskoro i na webshop. Odaberite svoj omiljeni print i oživite garderobu jedinstvenim Adio trenutcima.

Modeli: Manja Žutić i Mladen Udovičić
Fotografija: Damir Žižić
Photo editing: Katarina Žižić
Frizura: Ante Pažanin
Make up: Petra Sever
Styling: Ana Nikačević / Kristina Vrdoljak
Copywriter: Sara Šalov
Production manager: Kristijan Knežević

Učitati još
Zatvori