adidas ima cool čizme inspirirane jednim od najpopularnijih tenisica ikad

adidas ima cool čizme inspirirane jednim od
najpopularnijih tenisica ikad

adidas Superstar čizme zima 2020./2021.

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, na nove modne trendove i na najpoželjnije modele, tenisice se uvijek nalaze u našoj garderobi. Osim što se uvijek iznova vraćamo modelima koji se nalaze u našoj garderobi kada je riječ o kreiranju svakodnevnih kombinacija, u svijetu tenisica postoji nekoliko modela koje uvijek iznova kupujemo. Jedan od modela koji dolazi s predznakom vječno privlačnih bez sumnje su kultne adidas Superstar tenisice.

Originalno kreirane kao košarkaške tenisice još 1969. godine, Superstar tenisice pronašle su svoj put od sportskih terena do gradskih ulica. Kroz desetljeća, jedne od najpopularnijih tenisica s potpisom sportskog brenda adidas prošle su kroz nekoliko transformacija i bile dostupne u pregršt različitih boja. adidas Superstar tenisice jedan su od onih modela koje obožavamo nositi tijekom cijele godine. Ipak, najhladniji, a osobito snježni i kišni dani, oni su tijekom kojih ćemo ih najčešće zamijeniti s čizmama.

Kako bismo i tijekom zimskih dana svoje svakodnevne kombinacije mogli zaokružiti s prepoznatljivim Superstar modelom, adidas je kreirao njihovo zimsko izdanje – Superstar čizme inspirirane kultnim tenisicama.

adidas Superstar čizme zima 2020./2021.

adidas Superstar čizme

S prepoznatljivim Superstar elementima, adidas je kreirao čizme koje će u svojoj garderobi poželjeti svi ljubitelji kultnog modela tenisica. Baš poput tenisica, Superstar čizme krase prepoznatljiva silueta, šavovi i kapica. I dok su ključni elementi koji stvaraju poznati look Superstar tenisica zadržani, nekoliko elemenata je prilagođeno novom modela. I dok su Superstar tenisice niske, Superstar čizme su nešto više i mogu se svrstati u kategoriju gležnjača. Osim što su nešto više, njihov je potplat tek nešto deblji i više što ga također prilagođava zimskim danima.

adidas Superstar čizme dolaze u nekoliko različitih izdanja. Uz modele u crnoj i nude boji, u trenutnoj ponudi brenda adidas možete pronaći i model u crnoj boji koji se ističe kontrastnim potplatom i šavovima u bež boji te Superstar Luxe model koji se razlikuje u nekoliko decentnih, ali efektnih detalja.

Kako izgledaju cool modeli čizama inspirirani jednim od najpopularnijih modela tenisica ikad? Pogledajte u nastavku!

adidas Superstar čizme zima 2020./2021.
adidas Superstar čizme zima 2020./2021.
adidas Superstar čizme zima 2020./2021.
adidas Superstar čizme zima 2020./2021.

Foto: adidas

Učitati još
Zatvori