adidas Originals Forum tenisice u tri nova modela

adidas Originals Forum tenisice
u tri nova modela

adidas Originals predstavio je tri modela poznate Forum siluete koja je ovog puta osmišljena u čast pokretača trendova koji definiraju budućnosti. Potičući novu generaciju da bude otvorenog uma, posljednja Forum kolekcija inspirirana je bezuvjetnim amaterizmom i odvažnosti u iskušavanju novih ideja. 

Forum tenisice u tri nova modela

Otkad se prije nekoliko desetljeća adidas Forum tenisica pojavila na tržištu, postala je sastavni dio kulture, sjajno prihvaćena od strane onih koji vole nepoznato. S korijenima u košarci, ova ikonska silueta poziva na kreativno izražavanje, ističući se na nogama umjetnika, glazbenika, dizajnera, pokretačima trendova i mnogih drugih. Kampanja je inspirirana stilskim poigravanjem otvorenog uma kojeg definiraju trendseteri ove generacije. Među zaštitnim licima ove kampanje u Hrvatskoj su Nika Turković, Lana Jurčević, Kuku$ i drugi domaći kreativci.  

Ovosezonska Forum ponuda inspirirana je osamdesetima i dolazi u tri nove kombinacije od kojih svaka podsjeća na prvotnu Forum tenisicu. Prve među njima, Forum Exibit Low model, obilježavaju klasični elementi sastavljeni u nenaglašenu tenisicu s remenom koji ima mogućnost skidanja, luksuznim kožnim gornjim dijelom u bijeloj boji s crvenim i plavim detaljima, kao i gumeni potplat stvoren za teren.  

Nadalje, Forum Exhibit Mid tenisica slična je prethodnoj, ali srednje je visine i dostupna je u upečatljivoj pastelno plavoj boji. Klasične Forum Low tenisice zaokružuju kolekciju podižući klasičan izgled uz pomoć košarkom inspirirane bijele, plave, crvene i žute boje. 

Uz to, u ovoj sezoni jesen/zima 2021, adidas odaje počast bezvremenskim tenisicama izbacivanjem moderniziranih verzija Forum Mid i Forum Low modela u klasičnoj plavoj i bijeloj boji. Također, u čast lansiranja kolekcije, adidas Originals je u suradnji sa Snapchatom ponudio Bitmoji preinake klasične siluete, omogućujući korisnicima da ažuriraju svoje avatare i obuku ih u nove modele.

Novi adidas Forum model dostupan je u adidas, Buzz i The Athlete’s Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori