I omiljene adidas Adilette dolaze u točkastom izdanju

I omiljene adidas Adilette dolaze
u točkastom izdanju

Ovog proljeća i ljeta, natikače se nalaze visoko na našoj modnoj listi želja. Potraga za najudobnijim natikačama koji ćemo nositi kod kuće, ali i izvan nje, još jednom je istaknula jedan od najpopularnijih modela ikad – adidas Adilette. Udobne i s naglašenim sportskim karakterom, omiljene natikače devedesetih prije nekoliko godina doživjele veliki povratak na modnu scenu i ostale jedan od najpopularnijih modela sve do danas. Uvijek popularne Adilette svake godine vraćaju se u klasičnom izdanju, ali i u novim modelima. Nove boje, nove kombinacije materijala i novi detalji omiljene natikače čine još privlačnijima, a našu kolekciju sve većom.

Koje će adidas natikače osvojiti tople proljetne i ljetne dane ispred nas? Tri točkasta modela osvojit će vas na prvu!

Ove sezone nosimo točkaste Adilette

Baš poput Adiletta, točkasti uzorak jedan je od modnih favorita koje ćemo obožavati ovog proljeća i ljeta. Nakon najljepših modela haljina, točkasti uzorak ukrasio je i modne dodatke za sezonu proljeće/ljeto, a na listi onih najpoželjnijih istaknule su se i popularne natikače brenda adidas. Još jedan razlog više da ih dodamo na svoju modnu shopping listu.

Točkasti uzorak ukrasio je čak tri modela Adiletta natikača. Uz kultni udobni i jednostavni model koji spaja crnu boju i tri bijele linije, točke krase i dva nova modela – jednako udobna, ali s trendi pomakom. Prvi model su Adilette s potplatom u pluta i trakom oko gležnja, kao stvorene za ljeto u gradu. Trendi izdanje koje će osvojiti sve ljubitelje stila devedesetih ističe se povišenim potplatom.

Sva tri modela možete pronaći na službenoj stranici brenda adidas, a kako izgledaju – pogledajte u nastavku!

Klasične Adilette u točkastom izdanju

S trakom oko gležnja

S povišenim potplatom

Foto: adidas

Učitati još
Zatvori