ADEM/S je novi, nesvakidašnji bridal brend iz susjedstva na koji treba obratiti pažnju
ADEM/S je novi, nesvakidašnji bridal brend iz susjedstva na koji treba obratiti pažnju

ADEM/S je novi, nesvakidašnji bridal brend iz susjedstva na koji treba obratiti pažnju

Kreativni direktor Adem Grljević godinama već oblikuje srpsku scenu svojim kreativnim vizijama i idejama. Nakon rada s poznatim brendovima, sada je napravio iskorak u svijet poduzetništva i to na kreativnom čelu vlastitog brenda ADEM/S koji nam od samog početka plasira surovu kreativnost i drugačiji point of view. Upravo takva je i njegova prva wedding kolekcija pod nazivom Let’s dance kojom su otvorili vrata atipičnoj eleganciji koja će in every girl’s dream, pisati najljepšu liriku.

Njegov brend zapazili smo / gdje drugdje nego na Instagramu / još u fazi teasera. Iako su isprva sve asocijacije išle u suprotnom smjeru od weddinga, veoma brzo je postalo jasno da je njegova vizija bila usmjerena na jedan od najljepših dana koji slavi ljubav. U nastavku donosimo sve o novom bridal brendu na tržištu.

NEW BOY IN TOWN

It’s official! Adem Grljević je novi dečko u gradu, točnije njegov brend pod etiketom ADEM/S. Nova / prva / kolekcija nazivom Let’s dance inspirisana dinamikom baleta, donosi anti-bride lookove za poetično I do kao i night-out metamorfozu. Paleta boja i forme nastupile su kao ultimativna ljepota jednostavnosti i naposljetku – umjetnost življenja. Dominacije bijele, ivory u neočekivani twist total looka u crnoj boji, predstavljaju prve / baletske / korake ovog brenda. Sve modele dizajnira Adem Grljević, a svaki komad je custom made.

Let’s dance

U pitanju je brend u čijem asortimanu možete pronaći outfite krojene kako za chic mladu, tako i za momente u kojima odvažno idete kroz dan ili noć. Kombinacija ready-to-wear i bridal teme donosi sasvim novi pogled na outfite za ovu priliku, dok će se sekcija ready-to-wear kroz sljedeće kolekcije još više istaknuti. Za sada su kreacije namijenjene samo ženama i svim onima koji se tako osjećaju. Prvom kolekcijom demonstriraju sažetost koja je utkana u sam DNK brenda, što je i rezultat Ademovih osobnih težnji.

STUDIO ADEM/S

Meeting point za sve pripreme, konzultacije i probe, mjesto gde se spajaju želje klijenata, ali i kreativna vizija ovog dizajnera, uskoro otvara vrata na beogradskoj adresi u ulici Cara Uroša broj 35. Koncept studija leži u toploj atmosferi u kojoj se potiče sloboda izražavanja i gdje tkanine postaju ostvarenje vaših snova. Simple, elegant & different bili bi sinonimi kojima bismo najbolje opisali new boy in town.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Kreativni direktor: Adem Grljević @adem_grljevic 
Kreativna produkcija: Bojana Ćirić @cherritism
Fotograf: Dragan Klem @klemweddings  
Asistent fotografa: Dražen Žigić @drazen_zigic
Makeup: Merima Nezirović @m.nzc
Frizura: Dalibor Vrtina @dvhclub 
Model: Lara Bajraktarević @lara.bajraktarevic 

Učitati još
Zatvori