ABO Shoes espadrile s mašnom osvojile su nas na prvi pogled

ABO Shoes espadrile s mašnom
osvojile su nas na prvi pogled

Kako se bliži ljeto, espadrile dolaze u naš fokus i gotovo da nema radnog ili slobodnog dana, a da ne prošećemo u njima. Danas odlazimo u naše susjedstvo, gdje su nas oduševile espadrile poznatog brenda ABO Shoes.

Od 2013. godine otkako je osnovan, beogradski modni brend ABO Shoes prometnuo se u jedan od najpopularnijih srpskih brendova kada je riječ o cipelama. Osnovale su ga, sada već dobro znamo, sestre Iva i Ana Ljubinković, čija je strast prema maštovitim cipelama, šarenim koledžicama, već odavno napustila granice njihove zemlje i doslovno zarazila cijelu regiju. ABO modeli vrlo su traženi i u Hrvatskoj, a zahvaljujući Instagramu svakog se tjedna upoznajemo s njihovim novim cipelama, bez obzira na činjenicu što nas međusobno dijeli mnogo kilometara.

ABO Shoes espadrile

Ove divne espadrile u ponudi srpskog brenda ABO Shoes odmah su došle na naš radar. Zovu se Karmen, a specifične su po tome što je zapravo riječ o stilskom hibridu balerinke s mašnom i espadrile. Upravo je mašna ono što ih čini toliko ljupkima, no ne možemo ne spomenuti i cijeli spektar najljepših ljetnih boja u kojima se ABO Shoes espadrile pojavljuju. Dodatni detalj je remenčić oko gležnja, koji će dodatno fiksirati espadrilu na vašoj nozi. Sve o espadrilama srpskog brenda doznajte na Instagramu ABO Shoes , a nađete li se u Beogradu, sugeriramo vam da svakako posjetite njihov atelje i trgovinu na adresi Kneza Šime Markovića 10 i doživite ju baš poput nas, kao mali komadić raja za sve zaljubljenice u cipele. 

Učitati još
Zatvori