Pariška revija Victoria’s Secreta

Pariška revija Victoria’s Secreta

Victoria's Secret modeli2

Pariški Grand Palais sinoć je bio poprište još jedne spektakularne revije Victoria’s Secreta, koja je drugi put u novijoj povijesti anđelice i ostale VS modele odvela na putovanje izvan SAD-a, pa je tako nakon Londona prije dvije godine, ovaj najveći modni show sada ugostio Pariz.

Poznati modeli još su se neki dan otisnuli na putovanje iz New Yorka u Pariz, a po dolasku u grad svjetlosti fotografi su ih pratili u stopu, što nam je omogućilo vidjeti kako izgledaju posljednje pripreme top modela za veliki modni spektakl u režiji Victoria’s Secreta.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Kao i uvijek, za njihov defile spremala se pista posuta milijunima Swarovski kristala, austrijske kompanije koja je dugogodišnji partner modnog brenda i za Victoria’s Secret već je postala svojevrsni zaštitni znak.

Lily Aldridge

Lily Aldridge

Anđeoska krila ove su godine pistom prošetale Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Stella Maxwell, Taylor Hill, Sara Sampaio, Lais Ribeiro, Josephine Skriver i Romee Strijd, a veliki show zbog činjenice što su nedavno postale majke propustile su Behati Prinsloo i Candice Swanepoel. Postav modela dobio je dodatno pojačanje s 18 novih lica, među kojima su debitantice na pisti Victoria’s Secreta sinoć bile Irina Shayk, Camille Rowe i Bella Hadid.

Adriana Lima

Adriana Lima

Revija je tradicionalno podijeljena na nekoliko sekcija, a ove godine to su bile The Road Ahead, Dark Angel, Secret Angel, Pink Nation, Mountain Romance i Bright Night Angel, koje su bile praćene glazbenim nastupima Lady Gage, The Weeknda i Brune Marsa. Famozni Fantasy Bra, vrijedan nekoliko milijuna dolara, u 2016. godini potpisuje Eddie Borgo, a pistom ga je sinoć prošetala Jasmine Tookes. Show će se u cijelosti moći pogledati 5. prosinca na CBS-u.

Jasmine Tookes

Jasmine Tookes

Josephine Skriver

Josephine Skriver

Gigi Hadid

Gigi Hadid

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Romee Strijd walks the runway during the 2016 Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)

Romee Strijd

Taylor Hill

Taylor Hill

Bella Hadid

Bella Hadid

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Alanna Arrington

Alanna Arrington

Victoria's Secret modeli

Foto: Guliver/Getty Images

Učitati još
Zatvori