Što ovih dana nose modeli Victoria’s Secreta?

Što ovih dana nose modeli
Victoria’s Secreta?

Victoria's Secret modeli street style

Ovih dana mnoštvo street style fotografa okupilo se u New Yorku, gdje su se održavali castinzi za reviju Victoria’s Secreta. Ona će se održati krajem ove godine, a iako samo mjesto održavanja još uvijek nije poznato – jer glamurozna revija je prijašnjih godina čak i napuštala granice SAD-a, već je više-manje poznato koji će modeli defilirati pistom najpompoznijeg modnog showa na svijetu.

‘Žiri’ predvođen jednim od čelnih ljudi Victoria’s Secreta, Edom Razekom, ove je godine imao pune ruke posla i vrlo vjerojatno nije bio nimalo lagan zadatak odabrati 57 modela koji će se pojaviti na prestižnoj reviji. Na castinzima su se pojavili gotovo svi top modeli današnjice, a na ulicama New Yorka jedino nismo vidjeli same Viktorijine anđelice, koje prema ugovoru s brendom na takve castinge ni ne moraju dolaziti.

Models Taylor Hill and Mackinley Hill attend call backs for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in Midtown New York

No, za razliku od njih 14, svaka ljepotica koja je dosad radila s brendom ipak se mora iz godine u godinu dokazivati i pred casting direktorima tražiti svoju šansu za pojavljivanje na reviji. Od odabranih lica neka su dobro poznata i imala su priliku već nositi reviju, a mnoga od njih sasvim su nova i na pisti Victoria’s Secreta imat će premijeru. Mnogo se šuška i o tome kako ove godine na pisti neće biti Insta modeli Kendall, Gigi i Bella.

Victoria’s Secret modeli na ulicama New Yorka

U međuvremenu, istražili smo što su modeli Victoria’s Secreta, kao i djevojke koje su se to tek spremale postati, nosile ovih dana na ulicama New Yorka i na castingu za reviju. Birale su uglavnom ležerne i nepretenciozne stylinge, pa je traper bio česta komponenta njihovih kombinacija. Jeans hlačice, suknje i traperice, ali i prozračni kombinezoni i lepršave ljetne haljine, bili su omiljena uniforma mladih modela u konkurenciji za Victoria’s Secret show. Najbolje kombinacije donosimo u nastavku.

Model Annika Krijt attends casting for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in Midtown in New York City

Model Sadie Newman arrives at the casting for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in NYC

Model Nadine Leopold, wearing green parachute pants and matching top with strappy high heels arrives for Victoria's Secret auditions in New York City, New York

Model Malaika Firth arrives for the casting for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in mid-town in New York City

Model Blanca Padilla attends a casting for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in Midtown in New York City

Model Cindy Mello attends casting for the '2017 Victoria's Secret Fashion Show' in Midtown in New York City

Model Georgia Fowler leaves Victoria's Secret Fashion Show casting in Mid-Town in New York City

Fashion model Ebonee Davis attends call backs for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in NYC

Fashion model Jasmine Tookes attends fittings for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in NYC

Victoria's Secret Casting Call

www.acepixs.com August 22, 2017 New York City Model Sasha Kichigina attending a casting call for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in Midtown on August 22, 2017 in New York City. Credit: Kristin Callahan/ACE Pictures Tel: (646) 769 0430 e-mail: info@acepixs.com Pictured: Ava Adams Ref: SPL1560855 220817 Picture by: Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Fashion model Hilary Rhoda attends castings for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in NYC

Model Lineisy Montero waits for her Uber with Samile Bermannelli after attending call backs for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in New York City.

Dutch model Roosmarijn de Kok arrives at Victoria's Secret headquarters in New York City.

Fashion model Shanina Shaik attends castings for the 2017 Victoria's Secret Fashion Show in NYC

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori