Velike pletene torbe su definitivno ‘it’ komad

Velike pletene torbe su definitivno
‘it’ komad

Pletene torbe trend su koji se vrati na velika vrata svako malo, no ovog proljeća i ljeta, atraktivni modeli pojavili su se u skoro svakoj kolekciji high street brenda. Iako se na vrhu ljestvice želja nalaze manji modeli, poput pletenih bucket torbi i ruksaka, sve više i više možemo primjetiti kako poznate modne blogerice, Instagram zvijezde i ‘it’ fashionistice svoje dnevne kombinacije upotpunjuju upravo velikim pletenim modelima.

Velike pletene torbe nisu više samo praktični modni dodatak za odmor, već su postale moćni komadi koji zaokružuju dnevne gradske kombinacije i daju im odličan dojam. Možete birati jednostavni i pročišćen dizajn, ali i onaj zabavan – s pomponima, resama ili sličnim raskošnim detaljima.

Naravno, posebno su poznati oni s natpisima i porukama, no za koji god se trendi primjerak odlučili, učinit ćete svoje stylinge drugačijima. Pažnju će osobito privući okrugli modeli ili oni koji su neklasičnog oblika, dok uvijek možete posegnuti i za uobičajenim izborom te ga uskladiti sa svojom kombinacijom. Izdvojili smo nekoliko velikih pletenih modela u nastavku!

Učitati još
Zatvori