Hrvatske dizajnerice predstavile kolekciju za nekonvencionalnu mladenku

Hrvatske dizajnerice predstavile kolekciju
za nekonvencionalnu mladenku

little-wonder-1 

Nakon uspješne suradnje iz 2013. godine, kada su dizajnerice Vedrana Mastela i Selma Štrkljević Mravak predstavile kolekciju Connection, ista inspiracija te zajedničko promišljanje o spoju odjeće i nakita, dovelo ih je do još jedne modne priče.

little-wonder-2

Little Wonder i Vedrana Mastela u novoj priči

Vedrana je na ovogodišnjem Istarskom Festivalu Vjenčanja SPOSAnews u Puli sudjelovala s pomalo neobičnom vjenčanom haljinom. Za nju je Selma izradila statement naušnice i tako je krenula još jedna inspirativna suradnja, kolekcija Visions. Dizajnerice su se promišljajući o bojama, oblicima, materijalima inspirirale te kreativno potaknule jedna drugu. U radovima obiju dizajnerica jedna od čestih inspiracija je geometrija koja se javlja i u ovoj priči.

little-wonder-3

Skulpturalne statement naušnice sjedinile su se s pročišćenim, minimalističkim modelima tunika, hlača i haljina geometriziranih krojeva te upisanih šavova na površini odjeće. Bijela boja, prozirne tkanine poput satena, organdija, pamuka i tila savršeno su se spojile s ručno rezanim mesingom koji je galvaniziran u srebrnu boju, gorskim kristalom, ružičastim kvarcom, srebrom.

little-wonder-4

U ovoj modnoj viziji vidljiva su dva prisutna ovosezonska trenda all white i statement naušnice koje se mogu nositi u paru ili, za one hrabrije, samo na jednom uhu. Za koju god verziju se odlučili birajući komade iz ove kolekcije, definitivno ćete postići jedan pravi ljetni cool outfit. Za sve upite oko modela dizajnerice možete kontaktirati preko službenih stranica vedranamastela.com i krugstore.com.

little-wonder-5

Vedrana Mastela haljine i Little Wonder nakit mogu biti i odličan izbor za sve nekonvecionalne mladenke koje za svoj poseban dan žele izgledati moderno i drugačije.

little-wonder-6 little-wonder-7 Little Wonder Little Wonder Little Wonder little-wonder-11

 

Odjeća: Vedrana Mastela

Nakit: Selma Štrkljević Mravak (Little Wonder)

Foto: Alma Štrkljević

Mua: Katja Filipović

Model: Marija Kovač

Styling: Vedrana Mastela

Učitati još
Zatvori