Kako su Vansice opet postale popularne

Kako su Vansice opet postale popularne

vans-shoebedo-5

Neki modni trendovi brzo dolaze i još brže prolaze, neki se zadržavaju malo duže nego ostali, a neki su vječni. Ipak, da je na sceni s jednim modelom moguće opstati čak 50-ak godina, dokazuju dva velika imena u svijetu lifestylea. Prije svih, to je za rukom pošlo sportskom gigantu adidasu, čiji je Superstar model, po prvi puta lansiran davne 1969. godine, proteklih sezona po mnogim istraživanjima proglašen planetarno najtraženijim i najpopularnijim tenisicama. Ove sezone, istom fenomenu svjedočimo zahvaljujući Vansu i njihovom kultnom modelu Old Skool.

vans-shoebedo-4

Vansice su proslavili skateri i kalifornijska scena 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada od lifestylea do high fashiona, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda. Dokaz tome su brojne trendseterice koje su ga uključile u svoj svakodnevni stil – ove sezone u paru s neodoljivim mrežastim čarapicama, trendu koji je pak hit sam za sebe.

Isabella Rakonić

Isabella Rakonić

Ovaj najprodavaniji i najprepoznatljiviji Vansov model, s bijelim potplatom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka, a ove je godine opet najpopularniji klasični crno-bijeli. No, ne smijemo zaobići ni ružičasti model od brušene kože koji je već oduševio mnoge.

vans-shoebedo-3

Aktualnu kolekciju možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske te na web-shopu www.shoebedo.com

Učitati još
Zatvori