Nove torbe i cipele kuće Valentino

Valentino torba proljeće 2017.

Modna kuća Valentino već je dulji niz godina poznata po svojim modnim dodacima, a posebice po ‘Rockstud’ kolekciji cipela i torbica koja sada već ima kultni status. Nastala je pod kreativnom palicom dizajnerskog dua, Marie Grazie Chiuri i Pierpaola Picciolija, koji su se nedavno razišli, kako bi Maria Grazia Chiuri mogla nastaviti karijeru u Dioru.

Valentino torba proljeće 2017. 2

Sezona velikih modnih transfera stavila je u fokus i prekjučer održanu reviju kuće Valentino, za koju je Pierpaolo Piccioli predstavio svoju prvu samostalnu kolekciju. Uz već prepoznatljive, eterične Valentino haljine, pažnju su na sebe prisvojili i fantastični modni dodaci.

Valentino torba proljeće 2017. 4

Točnije, minijaturne torbice u stilu tabakera, pozicionirane na dugim lančićima, koje su se pojavljivale samostalno ili u paru s drugim Rockstud torbicama. Iako i ne baš funkcionalni, ovi modeli gotovo da preuzimaju funkciju nakita i u prvim redovima revije izazivali su brojne uzdahe.

Valentino torba proljeće 2017. 3

Uz mini torbice koje će nesumnjivo postati hit street stylea, ni cipele nisu propustile izazvati onaj ‘wow’ efekt. Za iduće proljeće, dizajneri iz Valentina osmislili su dva chic modela, koji su plijenili pozornost stilom, bojom i teksturom. U prvom slučaju riječ je o salonkama na vezanje oko gležnja, izrađenim od najfinije brušene kože, a u drugom o ravnim sandalama koje dolaze u najtrendi materijalu – baršunu.

Valentino cipele proljeće 2017.

Valentino cipele proljeće 2017. 2

Valentino cipele proljeće 2017. 3

val

Foto: IMaxTree

0