Upotpunite svoj ljetni stil najpoželjnijim sunčanim naočalama ove sezone
Upotpunite svoj ljetni stil najpoželjnijim sunčanim naočalama ove sezone

Upotpunite svoj ljetni stil najpoželjnijim
sunčanim naočalama ove sezone

Sunčane naočale neosporne su vladarice ljetne sezone. Gotovo je nezamislivo vruće ljetne dane, bilo da ih provodite na moru ili u gradu, provoditi bez ovog omiljenog modnog dodatka. I dok će se odjevni favoriti razlikovati od ormara do ormara, najpoželjniji modni dodatak u svakoj će garderobi biti isti – sunčane naočale.

No, uvijek iznova vrijedi napomenuti kako sunčane naočale nisu samo modni dodatak, već i najbolja zaštita od sunca za vaše oči. Kako biste se pravilno zaštitili od sunca i štetnih UV zraka, na otvorenom uvijek nosite sunčane naočale.

Ray Ban oval sunčane naočale

Gdje pronaći najbolje modele sunčanih naočala?

Iako postoje razni modeli i velik izbor sunčanih naočala, Alfa Vision Optika postala je sinonim za optiku s najboljim izborom naočala u Zagrebu. Stoga svi koji ove vruće ljetne mjesece provodite van metropole, njihovu ponudu možete provjeriti i putem web-shopa. U ponudi od preko 40 svjetskih brendova ističu se: Celine, Bottega Veneta, Loewe, Dior, Dita, Cutler and Gross. Mykita, Prada, Chanel, Cazal, Thierry Lasry, Saint Laurent i brojni drugi.

Ray Ban oval sunčane naočale

Najpoželjnije sunčane naočale sezone

U raskošnoj ponudi sunčanih naočala koju možete pronaći u Alfa Vision Optikama jedan model se svakoga ljeta ističe kao apsolutni favorit. Iz godine u godinu nepogrešivi je vladar najpoznatijih domaćih plaža, ali i urbanih gradskih outfita jer se jednostavno savršeno uklapa u sve modne kombinacije. Riječ je o Ray Ban oval sunčanim naočalama koje su kombinacija klasike i trendi stila.

Dobra je vijest da je Alfa Vision Optika pripremila odlične ljetne popuste. Stoga se možete počastiti nekim novim modelom i začiniti svoj look. Sunčane i dioptrijske naočale nekih od najvećih svjetskih brendova možete pronaći na ljetnom popustu od 20%, a izbor možete provjeriti u sve tri poslovnice – u Centru Kaptol, u Masarykova 23, Supernova Garden Mallu, Ksaverskoj cesti 10 te putem web-stranice.

Ray Ban oval sunčane naočale

Foto: Alfa Vision Optika

Journal Summer Giveaway

Trenutno na našem Instagramu traje Journal Summer Giveaway gdje netko od vas može osvojiti Ray Ban oval sunčane naočale u klasičnoj tamnozelenoj boji.

U ovom modelu izgledat ćete stylish, a ujedno ćete i zaštititi svoje oči!

Što trebate napraviti?

  • Pratiti Journal Instagram profil.
  • Pratiti Alfa Vision Optika Instagram profil.
  • Komentirati koja vaša prijateljica ili prijatelj također treba nove sunčane naočale.

Giveaway traje do ­petka, 12. 08., u 12 sati, a nakon toga ćemo objaviti sretnog dobitnika/cu!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Update: sretna dobitnica je @dunja.cosic.

 

Učitati još
Zatvori