Stilski povratak upadljivih mačkastih okvira

Stilski povratak upadljivih
mačkastih okvira

Kaže se da neke stvari nikad ne izlaze iz mode, a jedne od njih su i mačkaste sunčane naočale. Glumice poput Marilyn Monroe i Audrey Hepburn proslavili ih je 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, a danas ih nose sve poznate fashionistice. Osim što uspješno štite od sunčevih zraka, sunčane naočale su postale neizostavan modni dodatak.

sunačanenaočale
Mačkasti okviri naočala najbolje pristaju četvrtastim i srcolikim oblicima lica. Okviri obično imaju dvije varijante – istaknuto ukošene prema gore kao kod Diora ili malo manje upadljive s potpisom dizajnera poput Tommyja Hilfigera ili Paula Smitha. Budite sigurni da uz mačkaste sunčane naočale nećete proći nezamjećeno. Victoria Beckham, Olivia Palermo, Mary-Kate Olsen, Nicole Richie samo su neke od poznatih dama koje su posljednjih sezona odbacili omiljene sportske okvire naočala i u odabrali trendi okvire. Mačkasti okviri mogu biti pravo stilsko oružje ako se nose na ispravan način.

Okviri ostavljaju snažan dojam pa uz njih nije potrebno dodatno eksprimentiranje s modnim dodacima. Uz klasičnu odjevnu kombinaciju, crnu peplum haljinu i sandale ostvarit ćete zapanjujući efekt. A ako modi ne pristupate rutinski, već s dozom zabave, izaberite neke od šarenih okvira u istom stilu i svaka street style kombinacija postat će prava modna avantura. Životinjski uzorak je također popularan kao i polarizirajuća stakla. Ako do sada niste, uvrstite u svoju kolekciju sunčanih naočala i svevremenske mačkaste okvire. Donosimo neke od prijedloga.

Preporuka

Zatvori