Svi metalik modeli UGG čizmica

Svi metalik modeli UGG čizmica

A post shared by UGG® (@ugg) on

Ponovno stiže sezona već godinama sveprisutnih UGG čizmica, a poznati brend za ovu se jesen i zimu priprema s niz novih uzbudljivih kolekcija. Jedna od njih zaživjela je u znaku metalik akcenata i presvukla najpopularnije UGG modele.

Nove UGG metalik čizme

A post shared by UGG® (@ugg) on

Novitet je to kojim je UGG nadopunio postojeću kolekciju svojih čizmica, među kojima se nalaze brojni bestselleri brenda. Oni su prošle godine postali još bolji, jer UGG ih je počeo dizajnirati i koristiti materijale kako bi postali još otporniji na loše vremenske uvjete zimi.

Ova nova kolekcija, pak, osvojiti bi mogla trendseterice, jer pojavljuje se u ‘it’ bojama sezone i sadrži već spomenute metalik detalje koji decentno krase svaki od modela u kolekciji. Puderasto ružičasta, siva, boja kože i boja vina, neke su od nijansi o kojima pričamo, a Metallic kolekcija obuhvatila je stilove Bailey Button II, Mini Bailey Bow II, Classic Mini II, Classic Short II i mnoge druge. U nastavku donosimo najbolje modele, a kolekciju dodatno istražite ovdje. Posjetiti možete i europski web shop brenda, o kojem smo vam pisali ovog kolovoza jer je imao (i još uvijek ima) odličan popust na klasične UGG modele iz prošlih kolekcija.

ugg12

ugg13

ugg14

ugg15

ugg16

ugg17

ugg18

ugg19

UGG metalik čizme

Foto: UGG

Učitati još
Zatvori