U Šibeniku otvoren concept store LuLu&Brands

lulu and brands (5)

U Šibeniku je otvoren prvi concept store hrvatskog modnog dizajna čime ovaj renesansni grad postaje nezaobilazna destinacija domaćih i stranih trendsetera. LuLu&Brands tako u Šibenik dovodi najnovije kolekcije poznatog brenda LuLu Couture, ali i sunčane naočale Sheriff&Cherry, nakit Little Wonder, satove Urban Watch, Onne.Limited novčanike, Hvar Republic i Piccola Borsa pletene torbe te Notes of Zagreb mirise za dom – sve trenutno najaktualnije brendove koji su omiljeni među Hrvaticama i šire.

lulu and brands (7)

LuLu Couture kao noseći modni brend čini 80% asortimana trgovine, a upotpunjen je modnim dodacima koji svojim dizajnom, kvalitetom i prepoznatljivošću savršeno zadovoljavaju potrebe kupaca za stilskom nadogradnjom. Ponuda trgovine je pomno osmišljena kako bi domaćim, ali i stranim kupcima olakšala izbor najboljeg odjevnog i dekorativnog predmeta, bilo za osobnu potrebu ili za poklon. Ona pri tome funkcionira i kao odličan suvenir jer se radi o brendovima koji su osmišljeni, dizajnirani te većinom i ručno rađeni u Hrvatskoj.

lulu and brands (4)

LuLu&Brands Concept Store se nalazi u centru starog grada, u ulici Fausta Vrančića 10, a uređen je u modernom mediteranskom stilu koji savršeno kombinira tradicionalne elemente gradnje i uređenja. Smješten u kući staroj nekoliko stotina godina, prostor obiluje antiknim dekorativnim detaljima poput starog kamenog zida i preuređenih drvenih vrata te niša u zidovima upotpunjenih modernim detaljima poput Charles Eames stolice za ljuljanje i dekorativnim natpisima sa porukama koje svima izmame osmjeh na lice.

lulu and brands (2)

Prostor koji je nekada davno bila tipična dalmatinska konoba, danas šarmira šarenim odjevnim predmetima i modnim dodacima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Šibenčanke ne skrivaju sreću što se u njihovom gradu otvorio pravi mali modni raj, a LuLu&Brands polako dolazi i do Splićanki koje sada po svoje omiljene LuLu Couture haljine mogu doći za samo pola sata. LuLu&Brands pratite na društvenim mrežama – Facebook stranici i Instagramu.

lulu and brands (1)

lulu and brands (3)

lulu and brands (9)

lulu and brands (6)

lulu and brands (8)

lulu and brands (10)

lulu and brands (11)

lulu and brands (12)

Foto: Sanja Lydia Kulušić

0