Kako omiljeni top devedesetih nositi ovog ljeta?

Kako omiljeni top devedesetih
nositi ovog ljeta?

Iako se čini kao da su devedesete bile jučer, od njihovog kraja prošlo je 17 godina što je i više no dovoljno za povratak modnih trendova koji su ih obilježili. Nakon slip haljine i choker ogrlice koje su se u posljednjih nekoliko sezona istaknule unutar najpopularnijih trendova, ljeto je u naše ormare vratilo još jedan favorit iz modne arhive devedesetih.

Jedostavan tuba top u devedesetima je suvereno vladao modnom scenom. Kao jedan od favorita unutar ormara omiljenih pop zvijezda brzo je postao dio popularne kulture. Od jednostavnih crop modela koji su otkrivali trbuh do uskih i dužih krojeva, tuba top savršeno se uklapao u ormar pop princeze Briney Spears, punk princeze Gwen Stefani, ultimatovne girl grupe Spice Girls, ali i svake tinejdžerice koja je pratila modne trendove. Nova sezona stari favorit spojila je s nekim novim it komadima. Unutar trendi kombinacija, tuba top još jednom je postao savršeni ljetni izbor.

TUBA TOP: FAVORIT IZ 90-IH U KOMBINACIJAMA ZA 2017.

Uz klasične uske modele kakve pamtimo iz devedesetih, neki od trendova sezone ukrasili su različite modele tuba topa i dali im vrlo aktualan izgled. Od gingham uzorka i volana do spuštenih rukava koji mu daju off the shoulder siluetu, tuba top zasjao je u nekom sasvim novom izdanju.

Osim s trendi detaljima, nova sezona tuba top spojila je i s nekim novim it komadima. Unutar ljetnih kombinacija još jednom je opravdao svoju svestranost i ponovno poslužio kao savršeni odabir za dnevni i večernji look. Ipak, izazovne kombinacija kakve smo viđali na pop zvijezdama devedesetih daleko su iza nas, a nove trendseterice s Instagrama tuba top uklopile su u elegantnije kombinacije.

Jedan od omiljenih načina nošenja tuba topa u 2017. je kao jedan od komada u slojevitim kombinacijama. Jednako poput slojevitih kombinacija koje će ispod ili na njega nanizati još nekoliko komada, kombinacija tuba topa i hlača visokog struka s paper bag detaljom crop modelima dala je sofisticiraniji izgled od onog u devedestima kada smo ih spajali s hlača niskog struka. Osim u slojevitim kombinacijama i spoju s hlačama visokog struka, tuba top na uličnoj modnoj pisti svoje je mjesto pronašao i u spoju s jednostavnom midi suknjom. Njegovo najženstvenije izdanje odličan je izbor za svestranu dnevnu kombinaciju. Uz pomoć nekoliko modnih dodataka lako spoj popularnog topa i midi suknja lako ćete transformirati u večernji outfit.

U nastavku vam donosimo još nekoliko stilskih prijedloga iz ormara naših omiljenih blogerica koji će vas inspirirati da ovog ljeta u svoju garderobu vratite još jedan stari favorit.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori