Trudnička kombinacija Jessice Albe s Topshop kimonom

Trudnička kombinacija Jessice
Albe s Topshop kimonom

Trudnica Jessica Alba

Otkako je Jessica Alba na Instagramu objavila kako očekuje treće dijete, mnoge je zainteresiralo kakav će stil ova poznata glumica i poduzetnica njegovati u trudnoći. A prve naznake svog trudničkog stila dala je početkom kolovoza, kada je prošetala sa svojim kćerima u dvije romantične i ležerne ljetne haljine.

Trudnica Jessica Alba u Topshop kimonu

Neki dan snimljena je u kazalištu u Los Angelesu, gdje je sa suprugom došla pogledati show ‘Hamilton: An American Musical’. Tom se prigodom odlučila za vrlo klasičnu kombinaciju, koju je od klasike ipak odmaknuo upečatljivi kimono. Baš smo vam neki dan pisali o najljepšim kimonima u kojima ćemo uživati ove jeseni, a u izbor je ušao i jarko žuti Topshop kimono, koji je Jessica odjenula upravo u ovoj prilici.

Topshop kimono

Topshop kimono

Cvjetni kimono midi duljine bio je točka na i looku izgrađenom oko minimalističke crne haljine i crnih sandala na platformu. Naravno, čim je spažen na zvijezdi, u samo nekoliko minuta je rasprodan. No, ostaje nada da će ga Topshop ponovno vratiti u prodaju. U međuvremenu neka druga Topshop kimona možete pogledati ovdje.

 

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori