Trikovi uz koje ćete se uvijek osjećati dobro u onome što nosite

Trikovi uz koje ćete se uvijek osjećati
dobro u onome što nosite

Tajna savršenog stila ne nalazi se u jednoj čarobnoj formuli ili nekoliko jednostavnih kombinacija. Iako nerijetko tražimo načine, pravila i komade koji stvaraju onaj besprijekoran stil u svakoj garderobi, najveći dio njega nalazi se izvan četiri stranice našeg ormara. Svaka kombinacija izgledat će bolje ako se u njoj i dobro osjećamo zbog čega je ona potraga za savršenim komadima vrlo individualna i osobna stvar. Spoj nekoliko pravih komada, nebitno koliko se jednostavan činio, može stvoriti kombinacije u kojima ćete se istaknuti gdje god krenuli.

Ipak, kako bi u svakoj kombinaciji pronašli taj čarobni spoj, svaki od komada mora nositi puno više od najnovijih trendi detalja ili popularne siluete. Kako u moru različitih opcija pronaći onih nekoliko komada u kojima ćemo uvijek izgledati i osjećati se dobro? Nekoliko jednostavnih trikova koje donosimo u nastavku će unutar svakog ormara istaknuti favorite i stvoriti savršenu garderobu.

INVESTIRAJTE U KOMADE KOJE UVIJEK NOSITE

U svakom ormaru ističe se nekoliko komada kojima se uvijek vraćamo. Za neke to je savršeni par traperica, za druge cvjetna haljina ili poslovno odijelo. Svima njima zajedničko je da ćete ih zamijetiti čim otvorite vrata vašeg ormara, da ćete za njima često posegnuti i da ćete ih s vremena na vrijeme izvući iz košare s prljavim vešom, ručno oprati i sušiti fenom za odjeću. Ako u svojem ormaru možete lako pronaći nekoliko takvih komada, pronašli ste svoje favorite vrijednih investicije.

OTKRIJTE KROJEVE KOJI VAM STOJE

Boja, uzorci i zanimljivi detalji ono su s čime će nas odjevni komad nerijetko privući s police u dućanu. Ipak, tajna pronalaska onih savršenih komada koji će se brzo pretvoriti u favorite kojima se uvijek vraćamo nalazi se ispod jarkih boja, razigranih uzoraka i trendi detalja. Krojevi i siluete ono su što će određen komad pretvoriti u favorit ili lošu investiciju. Promotrite svoju garderobu i u njoj pronađite sve one komade u kojima se osjećate dobro. Među njima zasigurno će se istaknuti i nekoliko sličnih krojeva i silueta.

PRONAĐITE SUPER KROJAČA

Čak i ako ste pronašli onaj naizgled savršeni komad, s vremena na vrijeme pomoć odličnog krojača kojem vjerujete bit će onaj korak koji će učiniti razliku. Pronađite savršenog krojača koji će vam uskočiti u pomoć kada vas od savršene kombinacije dijeli tek nekoliko detalja koje bi trebalo ispraviti.

DODAJTE SVOJ OSOBNI PEČAT SVAKOJ KOMBINACIJI

Nakon što ste pronašli one savršene komade kojima se uvijek vraćate i stvorili garderobu u kojoj možete stvoriti bezbroj kombinacija u kojima ćete se osjećati dobro, vrijeme da začinite jednostavan spoj odjevnih favorita. Nekoliko modnih dodataka bit će dovoljno da svaku kombinaciju učiniti još boljom i vašom.

BRINITE O SVOJOJ ODJEĆI

Iako se čini prebanalnim da bi joj dodijelili status trika, briga o odjeći ono je što često shvaćamo olako zbog čega i jednako često griješimo. Obratite pozornost na upute na etiketi, pažljivo razdvajate odjeću i koristite kvalitetne deterdžente koji će maksimalno sačuvati ljepotu svakog komada i minimalno štetiti okolišu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori