Ove turbane vole domaće i regionalne trendseterice

Ove turbane vole domaće i
regionalne trendseterice

Turban, kao glamurozan retro detalj, jedan je od modnih dodataka koji se svakih nekoliko godina vraća u središte pozornosti. Pogotovo kada se vođeni nostalgijom zaželimo modnog glamura iz nekih minulih vremena.

Turban s potpisom TRIBBE HATS by Blanka

Znate li koji su turbani trenutno najpopularniji? Definitivno oni brenda TRIBBE HATS by Blanka, iza kojeg stoji Blanka Slak Rupnik, mama troje djece s bazom u Beču, čiji su turbani osvojili mnoge domaće i regionalne trendseterice. Njeni modeli vrlo su upečatljivi, a klasična forma turbana naglašena je raskošnim i bogatim materijalima, printom i ukrasnim kristalnim detaljima.

Kakvi su sve modeli dostupni i kako uopće kombinirati turban, možda najbolje pokazuje Blankin Instagram profil, na kojem ova cool mama i dizajnerica pokazuje kako ih nosi i zašto je dobra ideja uklopiti turban u svakodnevne lookove. Hrvatske blogerice i Instagram djevojke Ana Bacinger i Žana Jurišić, zatim Slovenke Tesa Jurjaševič i Ajda Sitar, te poznata njemačka blogerica, model i kolumnistica Lena Terlutter, glavne su obožavateljice TRIBBE HATS by Blanka turbana.

Oni se mogu nabaviti u niz concept storeova u regiji, a kod nas u zagrebačkom Doll22 concept storeu. Ako ste zainteresirani, dizajnerici se možete javiti i putem društvenih mreža brenda, Instagrama, no možda najbolja vijest je da Blanka otvara vlastitu trgovinu. I to ovog rujna, u samom srcu Beča u ulici Bognergasse. Dovede li vas put u susjedstvo i poželite začiniti svoj jesenski stil jednim ručno rađenim i luksuznim turbanom, ovu adresu nećete propustiti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori