Volimo stil Karoline Kurkove

Volimo stil Karoline Kurkove

Karolina Kurkova

Iako se na modnoj sceni iz sezone u sezonu pojavljuju neka nova perspektivna lica modelinga, samo neka od njih doista privuku pozornost i kroz godine svojim radom i pojavom uistinu postanu zapamćena. Kategorija top modela dosta je selektivna i u njoj ima mjesta samo za najbolje, a tom titulom danas se definitivno može pohvaliti Karolina Kurkova, koja je svojom modnom karijerom uvjerljivo obilježila dvije tisućite.

Nekadašnja Viktorijina anđelica danas je dvostruka majka i više ju ne viđamo toliko u središtu modnih zbivanja, iako ima tek 32 godine. No, to ne znači da se sasvim povukla iz javnosti.

Karolina Kurkova 2

Dapače, česta je sudionica i organizatorica humanitarnih događanja, a i rado je viđena gošća modnih evenata. U tim trenucima imamo se priliku podsjetiti njena modnog stila, koji je kroz godine evoluirao u jedan damski i elegantan modni izričaj, iako Karolina i dalje ima modne izlete i u rock’n’roll vode.

U posljednje tri prigode u kojima se pojavila, osvojila nas je s tri looka. U prvom se slučaju radilo o ‘all black’ kombinaciji kojom su dominirale crne kožne hlače i dolčevita, a u drugom i trećem se Karolina odlučila za koktel haljine.

Karolina Kurkova 3

Bijela haljina s preklopnim detaljem i akcentima u zlatnoj boji bila je vrlo sofisticiran izbor za poznatog modela, baš kao i ona čipkasta u osvježavajućoj žutoj boji, kojoj je Karolina Kurkova kao prava modna profesionalka suprotstavila jarki narančasti ruž za usne.

 

Foto: Guliver/Getty Images, REX/Shutterstock

Učitati još
Zatvori