Tri elegantna looka koja možete isfurati ove sezone

Tri elegantna looka koja možete
isfurati ove sezone

'Panthere de Cartier' watch launch, Arrivals, Los Angeles, USA - 05 May 2017

Ponestane li vam inspiracije za elegantne odjevne kombinacije koje možete nositi u svim, a naročito formalnim prilikama, dozu odjevnih ideja uvijek možete pronaći u ormarima poznatih i slavnih.

Nas su tako, primjerice, inspirirala tri looka koja su poznate glumice isfurale neki dan na Panthere De Cartiere eventu u Los Angelesu. Sienna Miller, Kirsten Dunst i Dakota Johnson, koje i inače slove za najbolje odjevene glumice Hollywooda, opravdale su svoj stilski kredibilitet vrlo sofisticiranim, a u suštini jednostavnim, odnosno klasičnim odjevnim kombinacijama.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Sienna Miller zablistala je u minimalističkoj kombinaciji koju je činio komplet svilenih hlača i topa na tanke naramenice. Nježno izdanje glumice upotpunjeno je svjetlucavim sandalama, minijaturnom clutch torbicom i statement naušnicama. Drugu razinu šika pokazala je Kirsten Stewart, odjevena u elegantne crne hlače širokih nogavica i klasičnu prugastu košulju, a look su na novu razinu doveli detalji u crvenoj boji.

Dakota Johnson

Dakota Johnson

Styling Dakote Johnson ideja je za sve obožavateljice crne boje i crnih svečanih stylinga. Poprativši mantru ‘manje je više’, mlada glumica znalački je ponijela crnu midi haljinu s plisiranim detaljima, upotpunivši ju jednostavnim crnim sandalama i crno-bijelom torbicom.

Foto: REX

Preporuka

Zatvori