Nova modna adresa za muškarce u Zagrebu

Igor Barberić i Slavko Sobin

Igor Barberić i Slavko Sobin

U centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici otvorena je trgovina Mister Mot koja nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova. Otvaranje trgovine s 30-godišnjom tradicijom nisu propustili ni glazbenik Petar Grašo, Olimpijci Filip Hrgović i Valent Sinković, redatelj i koreograf Igor Barberić, glumac Slavko Sobin i Ćiro Blažević.

Valent Sinković, FIlip Hrgović, Petar Grašo, Slavko Sobin, Igor Barberić

Grašo je inače i dugogodišnje zaštitno lice brenda: “Kada sam prije 20 godina započinjao karijeru upravo je Mister Mot bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. I danas naše prijateljstvo traje. Osobito jer s obzirom na moju visinu, svaki put mogu pronaći odgovarajuću veličinu, što nije inače lak zadatak.” otkrio je na otvorenju poznati glazbenik.

Valent Sinković

Valent Sinković

Novootvorena trgovina Mister Mot nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova za svečane prigode kao i poslovna odijela, te odjeću sportske elegancije, obuću i sav popratni asortiman. Za preuređenje trgovine u srcu Zagreba bio je zadužen ‘Studio Geci’ pod nadzorom glavne arhitektice Edite Geci.

Mister Mot u Splitu je već više od tri desetljeća poznat kao sinonim za muška odijela vrhunskih brendova: Hugo Boss, Lagerfeld, Pierre Cardin, Benvenuto, Digel, Bäumler… Tamo se na 400 m² može birati između više od tisuću odijela. Iskustvo temelje na bogatom asortimanu koji nudi izbor za sve, a kao posebnu prednost ističu ponudu veličina u svim brojevima i među brojevima. Generacije muškaraca koje su odrastale uz Mister Mot najbolji su dokaz kvalitete koju uvijek teže zadržati. Više informacija o ponudi trgovine nađite na linku.

Petar Grašo

Petar Grašo

Filip Hrgović

Filip Hrgović

Ćiro Blažević

Ćiro Blažević

Mister-Mot---Gundulićeva-15

0