Žute cipele – ‘it’ komad koji je osvojio ljetnu sezonu

Žute cipele – ‘it’ komad
koji je osvojio ljetnu sezonu

Davno prije početka ljeta, police naših omiljenih dućana ispunile su prve ljetne kolekcije i najavile još jednu uzbudljivu i raskošnu modnu sezone. I dok jesen i zima donose raskoš tekstura i zagasitih tonova, ljeto nas je vratilo najprozračnijim materijalima i najvedrijoj paleti boja u kojima ćemo se osjećati jednako dobro kao što ćemo i izgledati. Uz one uvijek omiljene ljetne klasike poput bijele haljine i traper šorca, slamnatih šešira i kupaćih kostima, nova ljetna sezona istaknula je i nekoliko novih favorita. I dok su se neki od iskristalizirali tek s prvim ljetnim danima, cipele u nijansama žute trend su koji se istaknuo već u prvim kolekcijama za tople dane.

ŽUTE CIPELE – NAJVEDRIJI MODNI DODATAK SEZONE

Od svježine limun žute do raskošne senf boje, nijanse žute su jedan od onih neočekivanih trendova u koje smo se zaljubili u trendu. Istovremeno vrlo efektne, ali i jednostavne za kombiniranje, nijanse žute boje obojale su neke od najpoželjnijih komada sezone među kojima su se bez sumnje istaknule ljetne cipele.

Bilo da volite jednostavnost klasika i neutralne palete ili zaigrane ljetne modele koji spajaju različite siluete, uzorke i teksture, žute cipele jedan su od komada koji će odlično pristajati baš svakoj kombinaciji i biti onaj dašak ljetne vedrine i svježine.

Nijanse žute boje obojale su baš sve ljetne modele tako da ćete lako pronaći onaj savršeni par žutih cipelica za svoj ljetni ormar. Od natikača za plažu i za gradske ulice do espadrila, sandala na petu i elegantnih salonki koje će dozu žute unijeti i u poslovnu garderobu, u nastavku smo izdvojili baš sve žute cipele koje možete poželjeti ovoga ljeta.

SEZANE

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

BERSHKA

Bershka

TOPSHOP

Ivy Park (Topshop)

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

UTERQUE

Uterque

Uterque

H&M

H&M

GULIVER

Guliver

Guliver

Guliver

Guliver

Guliver

Guliver

Foto: Instagram, Bershka, Guliver, H&M, Mango, Massimo Dutti, Sezane, Stradivarius, Topshop, Uterque, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori