Outfit inspiraciju za tjedan ispred nas pronađite u raskošnim nijansama žute

Outfit inspiraciju za tjedan ispred nas
pronađite u raskošnim nijansama žute

@aimeesong

Usprkos brojnim novim trendovima koji je donijela ljetna sezona, nijanse žute svoje su mjesto ponovno pronašle unutar najdivnijih ljetnih kolekcija i ormara popularnih trendseterica. Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako uz malu pomoć raskošne nijanse najvedrije boje u spektru svaku kombinaciju možete učiniti posebnijom i tijekom nadolazećeg tjedna?

ŽUTA BOJA KAO SAVRŠENA MODNA INSPIRACIJA ZA PREOSTALE LJETNE DANE

Od jarke limun do zagasite senf nijanse, žuta boja zavladala je street style scenom u kombinacijama koje će biti savršena inspiracija za preostale ljetne dane. Njezina tajna krije se u moći transformacije koja u svaku kombinaciju unosi dašak ljetne vedrine i daje joj efektan izgled. Upravo je to razlog zbog kojeg se uvijek nalazi na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterica.

@oliviavlopez

Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara. Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njezini zagasiti tonovi donose svježinu zemljanim nijansama u ljetnom ormara. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što ih pretvara u efektan dodatak omiljenim ljetnim traper modelima – šorcu i mini treger haljini. Osim u kombinaciji s raskošnom ljetnom paletom boja i uzoraka, savršeni ljetni look krije se i u najjednostavnijim, ali i najefektnijim monokromnim kombinacijama u kojima žuta boja igra glavnu ulogu.

Iako ćemo žutu obožavati i nositi i u nadolazećoj jesenskoj sezoni, nijanse žute kao stvorene su se za ljetne kombinacije. Dozu inspiracija za tjedan ispred nas, ali i sve preostale dane pronađite u žutim odjevnim komadima i modnim dodacima koji se već nalaze u vašem ormaru te u nekoliko odličnih kombinacija koje smo za vas izdvojili u nastavku.

@lucywilliams02
@oliviavlopez
@collagevintage
@eleanorpendleton
@sabinasocol
@sincerelyjules
@sincerelyjules
@lucywilliams02
@collagevintage
@collagevintage
@oliviavlopez
@sincerelyjules
@lucywilliams02

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori