Nijanse žute ovog će proljeća osvježiti svaku garderobu – donosimo najbolje modele

Nijanse žute ovog će proljeća osvježiti svaku garderobu – donosimo najbolje modele

Copenhagen Street Style

Nova modna sezona uvijek dolazi s novim modnim trendovima u kojima ćemo pronaći uvijek dobrodošlo osvježenje ormara, efektnu promjenu looka, novi nalet inspiracije i dodatnu dozu samopouzdanja. Modni noviteti s trendi pomakom u trenu će oživjeti naše sezonske modne favorite i svaku, čak i najjednostavniju, odjevnu kombinacija. Središte

Svaka nova sezona donosi nove modne trendove u kojima ćemo pronaći onaj novi nalet motivacije za transformaciju ormara, efektnu promjenu izgleda, ali i dodatnu dozu samopouzdanja. Nekoliko modnih noviteta s trendi pomakom u trenu će začiniti naše sezonske modne favorite i svaku, čak i najjednostavniju, kombinaciju. U središtu modnih trendova koji će obilježiti sezonu u našim ormarima još jednom su se istaknula raskošna i vibrantna paleta boja u kojoj se krije nekoliko novih it nijansi. Topla sezona fokus je stavila na jarke i pastelne boje. Uz raskošnu plavu nijansu koju je Pantone proglasio it bojom za 2019. godinu, nijanse žute boje istaknule su se kao apsolutni favorit i modni trend koji će obilježiti sezonu. Svoju vladavinu u modnom svijetu nijanse žute započet će već s prvim proljetnim danima i nastaviti kroz dugo, toplo ljeto.

Sezane

Nijanse žute – modni trend stvoren za proljetne i ljetne dane

Usprkos brojnim trendovima koje će još donijeti proljetna i ljetna sezona, nijanse žute svoje su mjesto već pronašle unutar prvih kolekcija za proljeće i ormara popularnih trendseterica. Naredni mjeseci na uličnu modnu pistu donose vladavinu žute boje, od jarke limun do zagasite senf nijanse, koju su već nagovijestile kombinacije modnih trendseterica s nedavno održanih tjedana mode. Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako će raskošne nijanse najvedrije boje u spektru svaku kombinaciju učiniti posebnijom i ovog proljeća i ljeta?

Nijanse žute u trenu će transformirati svaku kombinaciju zbog čega se uvijek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterica. Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara. Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njezini zagasiti tonovi donose svježinu ljetnim modnim favoritima u zemljanim tonovima. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što će ih istaknuti kao efektan dodatak omiljenim proljetnim i ljetnim modelima od trapera.

New York Street Style
New York Street Style

Gdje pronaći najbolje modele obojane neodoljivim nijansama žute boje i kako ih nositi? Najbolje modele koje već možete pronaći na policama omiljenih modnih trgovina ili online shopova i dodati svojoj garderobi, izdvojili smo u nastavku.

Sezane
Zara
Zara
Zara
Holzweiler
Faithfull The Brand
Holzweiler
Rouje
ROTATE Birger Christensen
Rouje
Never Fully Dressed
H&M
Frankie Shop
H&M
Sezane
Mango
Bershka
Joseph
Sister Jane
H&M
Zara
Asos Design
Stine Goya
Mango
H&M
Sezane
Bershka
Rouje
Stine Goya
Zara
REMAIN Birger Christensen
H&M

Foto: IMaxTree, Asos, Bershka, H&M, Mango, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Stine Goya, Zara

Učitati još
Zatvori