Upoznajte brend iza potpuno kožnih sandala koje ćete poželjeti za tople dane

Upoznajte brend iza potpuno kožnih sandala koje
ćete poželjeti za tople dane

Ispred nas su topli i sunčani proljetni i ljetni dani koji će u našim garderobama obilježiti prozračni odjevni komadi, efektni modni dodaci i najudobnije otvorene cipele. U svijetu cipela, jednostavne i udobne sandale istaknut će se kao najpoželjniji model sezone, a potragu za onim savršenim parom već smo započei. Upravo je neuspješna potraga za savršenim sandalama inspirirala dvije sestre da ih kreiraju same. Tako je započela modna priča brenda Zo Sandals.

Upoznajte modni brend Zo Sandals

Nakon što su odlučile kreirati savršene sandale, dvije sestre koje se nalaze iza brenda Zo Sandals su krenule u istraživanje svijeta obuće i sandala, tragajući za viještim obućarima, iskusnim zanatlijama i starim majstorima za kožu. Upoznale su ih i otkrile njihove tajne o koži, svi oni postali su dio priče brenda Zo i dio tima koji je kreirao 100% kožne, jedinstvene, sa velikim iskustvom, ručno rađene sandale. Svaki od Zo modela u potpunosti je izrađen od kože, uključujući i potplate, a remeni su izrađeni od sirove kože bez ušivanja i postave.

Ponosne smo na najfiniju talijansku kožu koju koristimo. Ponosne smo na stare tehnike ručne izrade sandala i posvećenost naših obućara, istaknule su osnivačice brenda.

Zo Sandals kolekcija za proljeće/ljeto 2020.

Zo Sandals luksuzne su i klasične sandale za modernu ženu. Za sezonu proljeće/ljeto 2020., Zo Sandals vraćaju se u novim modelima, ali s prepoznatljivim naglaskom na jednostavnost, minimalizam i kvalitetu ručne izrade. Uz klasične modele sandale, kolekcije za proljeće/ljeto 2020. obogaćena je novim modelima – praktičnim i trendi natikačama.

Uz ravni potplat, svaki od modela možete naručiti i sa dodanom platformom do 1.5 centimetar visine u boji odabrane kože. Osim natikača i platforme, među noviteti sezone ističe se u i nova limited edition boja – raskošna nijansa konjaka.

Zo Sandals modele možete naručiti na službenom Instagram profilu brenda @zosandals i u roku od pet radnih dana savršene sandale stižu na vašu kućnu adresu. Također, Zo Sandals modele možete pronaći i naručiti i u online shopu gromikakao.com.

Foto: Sever Zolak

Preporuka

Zatvori