Winter inspo: Tri snježna outfita za planinu
Winter inspo: Tri snježna outfita za planinu

Winter inspo: Tri snježna
outfita za planinu

U Zagrebu još nema “pravog snijega” no za slučaj da odlučite otputovati u neke bajkovite planinske krajeve – napravimo zajedno mali brainstorm kako bi odlučili što trebate spakirati.

Zimski outfiti mogu biti poprilično velika investicija, a kako se moda mijenja iz mjeseca u mjesec većina mnogi misle kako svake godine trebaju kupiti nešto novo. Kako je to,složit ćete se, vrlo neisplativo – probat ćemo vam pokazati kako detaljima odraditi mini refresh postojećih kombinacija.

#1 Pop of colour

Ukoliko više od jedne sezone nosite omiljeni, bezvremenski bež kaput, i dobili ste last minute poziv za planinski odmor, vrlo je jednostavno. Trk u prvi shopping centar po XXL šal u jarkoj boji. U tom slučaju će neutralni kaput biti samo baza, a šal nositi cjelokupni outfit.

@carodaur
@carodaur

#2 All black everything

U slučaju da imate opremu za snijeg u crnoj boji koju ste već nosili, ne brinite –  to nitko ne može sa sigurnošću potvrditi. On another note, total black outfit osvježite novim crnim Moon boot modelom i fokus će biti isključivo na njima. Ukoliko imate i neke dobre naočale, još bolje. Kod crnih outfita pažnja se uvijek skreće na detalje.Crna balaklava je također must ove sezone.

winter
@tamara
winter
@tamara

#3 Statement peace

Ovaj hack glasi ovako: umjesto kupovanja nove sportske odjeće i modnih dodataka – kupite bundu od lažnog krzna (još stignete uhvatiti zadnja sniženja) pa neka ona bude glavna zvijezda vaše kombinacije. Sve ostalo, čizme, šalove i kape reciklirajte od prošle godine. Time investirate u glavni komad, ovaj put u jaknu, koja nekada može biti i jeftinija od modnih dodataka – pogotovo ako nađete dobar ulov.

winter
@leoniehanne
@leoniehanne

Preuzeto sa Journal.rs

Foto: Instagram (@carodaur, @leoniehanne)

Učitati još
Zatvori