Otkrijte koje 3 alternative zamjenjuju kapu ove zime
Otkrijte koje 3 alternative zamjenjuju kapu ove zime

Otkrijte koje 3 alternative
zamjenjuju kapu ove zime

Warm and stylish. Upravo ovom opisu najviše težimo u nadolazećim, hladnijim danima. Bilo da se radi o kožnim čizmama, šalovima ili rukavicama, ovi detalji samo su neki od tipičnih zimskih komada koji monotoni outfit mogu podići na višu razinu. No, što je još važnije, s njima ćete biti sigurni da dugotrajna izloženost vjetru, snijegu ili kiši neće rezultirati negativnim posljedicama.

Iako smo već pronašli cozy krznene komade, nastavljamo tražiti kvalitetne načine za nadogradnju svakodnevnih outfita. Slično kapama, u istu svrhu koriste se i drugi zimski dodaci čija je osnovna funkcija zaštititi glavu i uši od hladnoće. To uključuje grijače za uši, trake za glavu i pletene kapice. Činjenica je da se sve više stylish djevojaka odlučuje za jedan od ovih dodataka i zato smo odlučili potražiti one najbolje.

Earmuffs – grijači za uši

Grijači za uši uglavnom su izrađeni od mekog krznenog materijala. Većina ih je podesiva, što znači da im se po potrebi veličina može mijenjati. Pomalo poput slušalica, dizajnirane su s namjerom izolacije zvuka i zaštite uši od niskih temperatura, čineći to bolje od klasične kape. Zbog vjetra uši često znaju biti hladnije od ostatka glave. Tada na scenu stupaju grijači koji svu toplinu usmjeravaju na jedno područje. I sigurni smo da ćete se složiti s nama – ovaj zimski modni dodatak je nezaobilazan ove sezone.

Head warmers – trake za glavu i kosu

Uz grijače za uši, još jedna alternativa zimskim kapama su trake za glavu i kosu. Iako malo drugačijeg izgleda i oblika, funkcija im je gotovo identična. Trake su izrađene od mekog, rebrastog pletiva i često imaju fuzzy unutrašnjost, a od kapa se razlikuju po tome što ne prekrivaju cijelu glavu. Osim toga, za razliku od grijača za uši, koji su uglavnom jednobojni, cozy trake omogućuju raznovrsnija kreativna rješenja. Zato ih danas na tržištu možete pronaći u gotovo svim bojama i uzorcima.

Heklane kape

Šećer na kraju, među dodacima kojima ove zime zamjenjujemo kape su heklane kapice. Izgledom podsjećaju na balaklave – specifičan dodatak koji je izvorno predstavljao podlogu skijaških, biciklističkih i sličnih kaciga. No, umjesto da ostanu na razini kratkoročnog trenda, balaklave i beanies su postale sve češći dodatak garderobi.

U nastavku izdvajamo šarmantne modele koji će osvježiti zimski look dok vas čuvaju toplima.

Tekst preuzet s Journal.rs

Foto: Instagram( @hollyjai @lanaleroy), H&M, Zara, Pull&Bear, Parfois

Učitati još
Zatvori