Kako trendseterice nose proljetne komade u zimskim kombinacijama?

Kako trendseterice nose proljetne komade
u zimskim kombinacijama?

Proljeće je stiglo u naše omiljene dućane, ali ne i u naš ormar. Iako su police modnih kuća, high street brendova i online shopova ispunile prve proljetne kolekcije, zima još uvijek vlada veljačom. S najavom još nekoliko zimskih tjedana koji će donijeti niske temperature i snijeg, zimska garderoba i topli komadi će još uvijek biti prioritet u svakom ormaru. Iako će nas hladnoća potrajati još tjednima, nakon nekoliko mjeseci provedenih u zimskim favoritima mnogi među nama su se zaželjeli promjena u ormaru i osvježenja svakodnevnog looka.

U potrazi za savršenim osvježenjem svojeg looka na kraju zime koja kao da nikad neće prestati poznate blogerice su posegnule za proljetnim trendovima i svojoj zimskoj garderobi dodale prve proljetne komade iz najnovijih kolekcija. I dok će najprozračniji modeli pričekati toplije dane, brojni proljetni komadi su, u spoju s zimskim favoritima, svoje mjesto već pronašli u posljednjim zimskim kombinacijama it djevojaka street style scene.

ZIMSKE KOMBINACIJE S DAŠKOM PROLJEĆA

Nekoliko jednostavnih stilističkih trikova bilo je dovoljno da trendseterice koje redovito pratimo na uličnoj modnoj sceni svojim zimskim kombinacijama dodaju prve proljetne komade. Uz pomoć najjednostavniji zimskih favorita poput crne dolčevite, gležnjača i s još uvijek nezaobilaznim toplim kaputima i jaknama prebačenim preko svakog outfita, proljetni modeli pronašli su svoje mjesto unutar zimske garderobe i zanimljivih slojevitih kombinacija.

Crna dolčevita istaknula se kao savršeni komad koji je postao baza brojnih street style outfita koji im donosi dodatni sloj topline i chic izgled. Jednostavnu dolčevitu koja prati liniju tijela popularne Insta djevojke nose ispod jednostavnih proljetnih košulja, raskošnih bluza i romantičnih haljina. Haljine su dodati sloj topline pronašle i u slojevitim kombinacijama u kojima ih nosimo preko omiljenog para traperica ili crnih vinly ili kožnih hlača koje stvaraju cool izgled, idealan za izlaske tijekom zadnjih hladnih zimskih dana. Kako bi svojoj garderobi dodale omiljenu proljetnu jaknu i nove cool modele T-shirtica trendseterice su ih spojile i preko njih prebacile topliji kaput.

Osim novih it odjevnih komada, proljeće donosi i brojne druge trendove poput modnih dodataka i novih trendi nijansa koji će u našoj zimskoj garderobi unijeti jednako efektno osvježenje. Od statement naušnica, pletenih i okruglih torba do pastelnih boja i razigranih uzoraka, trendseterice su najbolje od proljetne palete i modnih dodatak spojile s toplim pletivom i stvorile odlične zimske kombinacije s daškom proljeća.

Kako proljetne komade u zimskim kombinacijama nositi poput street style zvijezde? Izdvojili smo nekoliko odličnih outfita koji će vam poslužiti kao inspiracija za zadnje zimske dane.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori