Što modni insajderi nose kad je vani zaista hladno?

Što modni insajderi nose kad je
vani zaista hladno?

Paris str A RF18 7004

Nakon Milana, modna klika zaputila se u Pariz, a s obzirom na izuzetno hladan prošli tjedan, došao je pravi trenutak za umotati se u slojeve odjeće i dobro utopliti. Pariz je tako u aktualnim tjednima mode postao prvi grad u kojem su trendseterice uzele zimu za ozbiljno i oboružale se najtoplijim odjevnim komadima koje su mogle pronaći. Patiti zbog mode i ljepote više nije bilo opcija, pa smo tako kombinacije s golim gležnjevima srećom mogli nabrojati samo na prste jedne ruke.

Zimske kombinacije modnih insajderica

Pa što točno modni insajderi nose kada je vani zbilja hladno? Za početak, na street styleu se nanizalo mnoštvo zbilja odličnih kaputa i bundica, pri čemu su pariškim ulicama posebno dominirali topli i meki teddy kaputi modne kuće Max Mara. Ove kapute pratile su i predimenzionirane avijatičarske jakne, a vidjeli smo i mnogo velikih puf jakni i kaputa. Kombinacije su se definitivno bazirale na jaknama i kaputima kao stylish završnom sloju, pa su se posjetiteljice tjedna mode za ostatak looka uglavnom oslanjale na sasvim klasične komade: crne hlače, jeans i crne grilonke. Čak je i obuća govorila u prilog zimi, a crne gležnjače i robusne tenisice bile su omiljen izbor.

Paris str A RF18 7106 Paris str B RF18 0797 Paris str B RF18 1111 info@imaxtree.com info@imaxtree.com info@imaxtree.com info@imaxtree.com info@imaxtree.com Paris str A RF18 1309 Paris str A RF18 1358 Paris str A RF18 2921 info@imaxtree.com info@imaxtree.com Paris str B RF18 7867

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori