Poznati brend i ove sezone ima atraktivne kupaće kostime

Poznati brend i ove sezone ima
atraktivne kupaće kostime

Svaka toplija sezona koja nam pokuca na vrata, sasvim logično probudi interes za proljetnu i ljetnu modu, a kada je riječ o onoj ljetnoj, svi počnemo razmišljati o tome koje ćemo sve kupaće kostime prošetati plažom ove godine. Pritom, barem za inspiraciju, konzultiramo i poznate modne brendove specijalizirane za ljetnu modu i u njihovim kolekcijama tražimo najveće trendove u svijetu kupaćih kostima. Jedan takav brend kojem se uvijek rado vraćamo je i australski Zimmermann. On je i ove sezone uspio lansirati kolekciju badića koji će se naći visoko na listi želja trendseterica diljem svijeta, a mnoge njegove kreacije, pa tako i one za plažu, pronaći možete u zagrebačkom Magali Concept Store u Dežmanovoj ulici.

Zimmermann kupaći kostimi za ljeto 2018.

Zimmermann je inače brend čiji su kupaći kostimi postali poznati po svojoj eteričnosti, a tipični materijali koji se koriste za izradu badića, u Zimmermann krojevima pokazali su jednu sasvim novu stranu. Brend ih je odlučio ukrasiti volanima, mašnama, čipkom i svim tim nježnim detaljima koji su ove kupaće kostime učinili pravim zvijezdama na plažama. Svoji i jedinstveni, sada su već toliko prepoznatljivi da već na prvi pogled znate kojem brendu pripadaju. Svojim bestsellerima, ove sezone interpretiranima u novim bojama i uzorcima, Zimmermann je dodao i nekoliko glamuroznih klasika u crnoj i maslinastoj boji, a sve ih donosimo u nastavku.

Zimmermann8 Zimmermann7 Zimmermann6 Zimmermann5 Zimmermann4 Zimmermann3 Zimmermann2 Zimmermann

Zimmermann19

Zimmermann20Zimmermann18 Zimmermann17 Zimmermann16 Zimmermann15 Zimmermann14 Zimmermann13 Zimmermann12 Zimmermann11 Zimmermann10 Zimmermann9

Foto: Zimmermann

Učitati još
Zatvori