Ženstvene ljetne kombinacije za posao i svaki dan
Ženstvene ljetne kombinacije za posao i svaki dan

Ženstvene ljetne kombinacije za
posao i svaki dan

Ljeto nam se vratilo u grad. I koliko god smo sanjali o višim temperaturama i svim laganim outfitima koje ćemo odabrati kad malo zatopli, odijevanje za poslovni tjedan postaje puno izazovnije kad na asfaltu zavladaju vrućine. Tražimo nešto u čemu ćemo se osjećati lijepo i ugodno, a opet da odgovara poslovnoj atmosferi.

Ženstvene kombinacije ne moraju nužno podrazumijevati haljinu i suknju s cipelama na petu. Pojam se s novim trendovima zaista izmijenio i sve ovisi o vašem stilu, kako kombinaciju nosite i možete li pratiti opušteniji dress code. Lepršava haljina i tenisice ili lagane hlače visokog struka s običnom majicom i ravnim cipelama mogu biti jednako upečatljivi kao i klasično poimanje ženstvenih outfita. Najvažnije je da se osjećate dobro u svojoj koži.

Štoviše, poimanje ženstvenog poslovnog outfita danas čak u većoj mjeri uključuje lepršavo odijelo nego klasičnu haljinu. Pogotovo ako govorimo o trendovima i strujama na društvenim mrežama.

Ženstvene ljetne kombinacije imaju novo lice

I dalje će kao najjednostavniji odabir ovog ljeta prevladavati haljine kojih na policama trgovina zaista ima u svim mogućim varijantama. Osim što skraćuju vrijeme odijevanja ujutro, sigurno su rješenje u kojem ćete lako podnijeti vrućine, pogotovo ako odaberete sveprisutni lan. Minimalan ulog za maksimalan efekt.

Ista je priča i sa suknjama, samo ćemo umjesto salonki odabrati natikače. A najdraže su nam rješenje hlače laganih materijala i visokog struka koje uz najrazličitije bluze, pa čak i običnu T-shirticu, izgledaju jako, jako dobro.

U nastavku imamo nekoliko prijedloga koji će sigurno poslužiti kao rješenje u tjednima pred nama.

Učitati još
Zatvori