Elegantni satovi kao idealan božićni poklon za žene koje drže do stila
Elegantni satovi kao idealan božićni poklon za žene koje drže do stila

Elegantni satovi kao idealan božićni
poklon za žene koje drže do stila

Božićno vrijeme je pred vratima i moramo odabrati odgovarajuće poklone za naše najmilije. Posljednje vrijeme potiču nas na masovni konzumerizma i zbog toga na brzinu biramo poklone o kojima ne promislimo dobro. U tom smislu često nam je garderoba puna modnih detalja koje smo dobili ili pak u trenutku slabosti sami sebi kupili, a ne želimo ih kasnije nositi.

Da biste izgradili vlastiti modni stil i imali istančan ukus, potrebno je ulagati u modne detalje koji su stvoreni da traju. Modni dodatak koji ima dugu povijest i posebnu estetsku vrijednost je zasigurno sat. Ove godine posebno nam se sviđaju Tudor ženski satovi čiji izbor možete pogledati u luksuznom butiku Mamić 1970.

tudor satovi

Tudor satovi za žene koje su vjerne klasici s pomakom

Tudor je renomirani švicarski brend čiji satovi su prepoznati po svojoj besprijekornoj kvaliteti, dizajnu te karakteristikama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Riječ je o brendu koji nudi ženske satove profinjene estetike i visoke tehničke kvalitete.

Kod odabira sata bitno je uvažiti sve detalje poput lijepog dizajna, a da istovremeno proporcijama odgovara veličini vašeg zapešća. Kada govorimo o dizajnu u ponudi su satovi s metalnim narukvicama ili remenom od tkanine u različitim veličinama i stilovima, ponekad ukrašeni s dijamantima.

tudor satovi

Odabir remena je vrlo važna stavka kod odabira sata, stoga metalni remen predlažemo damama koje su u pokretu i često se bave sportom jer se može podesiti. S druge strane, kožni remen odličan je izbor jer je mekan, fleksibilan i istovremeno izdržljiv.

Kožni remen je popularan zbog teksture materijala jer može izgledati vintage, casual i luksuzno. Jedna od opcija koju također možete odabrati je metalna narukvica koja nudi kombinaciju metala i žutog ili ružičastog zlata.

Sat je klasični modni detalj koji se nosi godinama

Ručni satovi nose status klasika te predstavljaju osobnost i modni ukus vlasnika te stilski nadopunjuju cjelokupni izgled. Osim toga, kada odaberete kvalitetan sat, riječ je o modnom detalju koji se prenosi s generacije na generaciju i na njega ne utječe brza izmjena trendova. Kako biste vaš stil učinili posebnim, potrebno je da se poigrate modnim detaljima na pravi način.

Žena koji istinski drži do stila, ulagat će u statement predmete koje će vješto kombinirati s razigranim ili pak poslovnim outfitima. Za žene koje su stalno u pokretu, bilo na poslu ili kod kuće, predlažemo da ulože u sat koji će imati funkcije koje će im pomoći u svakodnevnim obavezama. Riječ je o satu koji će pristajati na sve odjevne kombinacije, osobito na klasične jer dodaje dozu elegancije. Uz ovakav modni dodatak, posebno ćete istaknuti vaše outfite i dugoročno graditi stil koji je autentičan i poseban.

Učitati još
Zatvori