Torbica koja se našla na svim listama želja

Torbica koja se našla na svim
listama želja

Nova sezona uglavnom je znak da je vrijeme za obnovu garderobe, pa makar i samo modnim dodacima. Torbe u boji veliki su trend ovog proljeća, najviše zato jer daju poseban statement pečat cijelom outfitu. A i nakon zimskog sivila, zamatanja u kapute i tamne boje, poželjeli smo malo živosti – pogotovo ove godine! Zato ne iznenađuje da su ama baš svi poludjeli za jednom torbicom i to zelene boje. Radi se o Zarinom modelu koji se ove sezone istaknuo kao najpoželjniji proljetni modni dodatak.

Hit zelena torbica iz Zare

Zelena torbica odmah se rasprodala, naravno, ali očekuje se da će se uskoro vratiti u online trgovinu. Unazad nekoliko godina modeli s lancem su bili potpuno nezaobilazni, a nakon kratke pauze izgleda da im opet nitko ne može odoljeti. Ova prošivena zelena torbica s debelim zlatnim lancem veličinom je odlična za sve dnevne sitnice koje nosimo i istovremeno može biti fokusna točka outfita. Za kavu u gradu ili odlazak na posao – privlačit će poglede svakako. A i cijena je privlačna.

Budući da je zeleni model trenutno rasprodan, možete razmisliti i o sličnim varijantama u bijeloj, crnoj i bež boji, no u većim dimenzijama.

Foto: Zara, Instagram

Učitati još
Zatvori