Sve nijanse zelene boje koje obožavamo nositi ovog ljeta

Sve nijanse zelene boje koje
obožavamo nositi ovog ljeta

Ljetne dane u modnom će svijetu obilježiti prepoznatljivi spoj jednostavnih modela, prozračnih materijala i razigrane palete boja u kojoj se među apsolutnim favoritima za svaki stil, ormar i look istaknule nijanse zelene boje.

Boja koja unosi svježinu u našu garderobu

Nakon zagasitih smaragdnih tonova koji su bili naš prvi odabir tijekom zimskih mjeseci te zemljanih khaki tonova koji su obilježili proljetne dane, ljeto će unutar raskošne palete zelenih tonova istaknuti tri nove it nijanse. Mint, kadulja i limeta nijansa u trenu će osvježiti svaku ljetnu garderobu i kombinaciju.

Najljepše nijanse zelene za ljetne kombinacije

Jednostavne za kombiniranje, najpoželjnije nijanse zelene započinju u hladnoj mint nijansi, donose toplinu u eteričnoj kadulji i završavaju u vibrantnim limeta tonovima. Osim što se ističu svojom svježinom, ljetne it nijanse zelene jednako dobro izgledaju u spoju sa zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama zbog čega ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odličnih odjevnih komada i modnih dodataka. Svaki model, mint, kadulja i limeta nijanse transformiraju u moderne klasike vrijedne naše pažnje.

Zelena boja u 3 nijanse i 33 modela

Jednostavnost, svježina i elegancija svijetlih zelenih tonova obojile su sve od šarmantnih haljina i ženstvenih topova do trapera koje ćemo nositi od jutra do večeri, u ležernim dnevnim i zavodljivim večernjim kombinacijama preko modnih dodataka koji će začiniti svaki, i najjednostavniji, look.

U nastavku donosi pregled najboljih ljetnih modela koje je obojila zelena boja!

Patbo
Rouje
Roland Mouret
Mango
& Other Stories
Rouje
& Other Stories
& Other Stories
Acne Studios
& Other Stories
Stella McCartney
& Other Stories
Calle Del Mar
Gucci
Charo Ruiz
Paradised
Staud
Rouje
Zara
Mango
& Other Stories
& Other Stories
Alaia
Mango
Sea
Ganni
COS
Zara
Faithfull The Brand
Art Dealer
COS
Faithfull The Brand
Mango

Foto: Instagram, COS, Mango, Net-a-porter, Rouje, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori