Počelo je veliko zimsko sniženje u Zari – ovo je 77 naših favorita

Počelo je veliko zimsko sniženje u Zari
– ovo je 77 naših favorita

Veliko zimsko sniženje tradicionalno je počelo 27. prosinca. I dok su brojni modni brendovi i ove godine uranili sa zimskim sniženjima, jedno od najiščekivanijih sniženja sezone kreće ravno prema tradicinalnom rasporedu. Popularnim modnim brendovima i online shopovima, koji su već krenuli sa sezonskim popustima i ponudama, danas se pridružio i high street brend Zara.

Svake sezone, sniženje španjolskog high street brenda Zara ono je koje svi s nestrpljenjem iščekujemo. Kao jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, Zara je za mnoge omiljena shopping destinacija kojoj je gotovo nemoguće odoljeti, a odlični popusti učinit će ju još privlačnijom.

Veliko sezonsko sniženje koje smo čekali

Zara zimsko sniženje i ove je godine tradicionalno krenulo nakon Božića – 26. prosinca u 21h sniženje je počelo u Zara aplikaciji, u 22h u online shopu, a od 27. prosinca sniženje je krenulo i u svim trgovinama popularnog high street brenda.

Početak velikog sezonskog sniženja u Zari donio je baš ono čemu smo se nadali – najpopularnije odjevne komade i modne dodatke iz kolekcija za sezonu jesen/zima 2021./2022. na popustu do 50%. Iako će u drugom krugu zimskog sniženja, cijene biti još i niže, brojni komadi već će nestati tako da je sada savršeno vrijeme za shopping. Bilo da tražite nekoliko noviteta za zimsku garderobu, omiljene basic modele koje ćete nositi i nakon završetka zimske sezone ili trendi modne dodatke, sve ih već možete pronaći na sniženju u Zari.

Sedamdeset i sedam naših favorita izdvojili smo u nastavku, a cijelu ponudu istražite u najbližoj Zara trgovini ili na zara.com.

Zara zimsko sniženje u 77 modela

Foto: Instagram, Zara

Preporuka

Zatvori