Zara Studio kolekcija donosi savršeni modni odgovor na vjenčanja i druge svečane prilike

Zara Studio kolekcija donosi savršeni modni odgovor na vjenčanja i druge svečane prilike

Kao jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, Zara se neprestano nalazi na radaru obožavateljica mode, osobito kada je riječ o kolekcijama koje izlaze iz okvira standardnih mini kolekcija koje svaki mjesec stižu u Zara trgovine, a u čijem se fokusu nalazi trendi modeli za svaki dan. Svake sezone, Zara će tako predstaviti nekoliko posebnih kolekcija. Uz Special Edition kolekciju, Studio Collection jedna je od Zarinih kolekcija kojoj se uvijek najviše veselimo. Ususret proljetnoj sezoni, Zara je odlučila predstaviti novu Studio Collection.

Uz divne fotografije koje potpisuje legendarni fotograf Steven Meisel, koji često surađuje s poznatim high street brendom na posebnim kolekcijama, i kratki video kreativnog direktora Fabiena Barona, Zara je otkrila kolekciju u kojoj ćemo pronaći modele stvorene za posebne prilike – ali u drugačijem, neočekivanom izdanju.

Stigla je odlična nova Zara Studio Collection

Dolazak nove Zara Studio Collection izazvao je oduševljenje među obožavateljima brenda, ali i modnim insajderima. Umjesto očekivanog spoja najpoželjnijih trendova sezona, Zara Studio Collection donosi neočekivanu modnu priču ispričanu kroz romantične modele s gotičkim predznakom.

Kroz cijelu kolekciju provlači se nekoliko ključnih elemenata koji stvaraju jednu od najposebnijih Zara priča.

Paleta boja je jednostavna i uključuje bijelu, crnu i nijanse plave, dok je izbor materijala bitno raskošniji i donosi spoj nježne čipke, laganih i poluprozirnih materijala te naizgled grubljih i težih materijala poput brokata i čvrste tkanine odabrane za hlače. Među odjevnim komadima ističu se romantične haljine i raskošne bluze te prugasti modeli koji cijeloj kolekciji daju neočekivani pomak i cool predznak. Naglasak na romantiku u gotičkom stilu donose modeli poput kratkog korzeta od crne kože i raznoliki izbor srebrnog nakita.

Svi ovi elementi spojeni zajedno novim Zara modelima daju svečani dojam zbog čega će biti odličan izbor za sve posebne prigode koje donose proljetni dani. Zara Studio Collection dostupna je na zara.com, a pogled na modele donosimo vam u nastavku!

Foto: Steven Meisel za Zaru

Učitati još
Zatvori