Zara Special Prices kategorija krije odlične jesenske ulove

Zara Special Prices kategorija krije
odlične jesenske ulove

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2020. u najnovijim high street kolekcijama istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu.

High street gigant Zara jesensku sezonu najavila je odličnom kolekcijom posvećenom finom i tankom pletivu. Pulover haljina, kardigani i pleteni kompleti već s prvim jesenskim danima vratit će se u središte modnih trendova i naših ormara. Nakon kolekcije posvećene pletivu, Zara je svoju ponudu proširila s još nekoliko odličnih mini kolekcija u kojima je predstavila sve što možemo poželjeti u jesenskom ormaru. Možda najpopularniji modeli i, bez sumnje, najbolji ulovi kriju se u njezinoj Special Prices kategoriji.

Odlični jesenski ulovi sa Zara potpisom

Davno smo naučili da se dobar stil ne krije u skupim komadima, već u načinu na koji ih spajamo u kombinacije koje otkrivaju našu individualnost i kreativnost te u samopouzdanju s kojim ih nosimo. U potrazi za najboljim jesenskim modnim novitetima koji će, uz minimalan budžet, u trenu osvježiti i začiniti našu garderobu, zavirili smo u kolekcije high street brendova. High street modeli uvijek dolaze s pristupačnom cijenom, no online shop high street brenda Zara otkrio nam je divne jesenske modele koji su trenutno sniženi i do 50%. Skriveni unutar Special Prices kategorije na službenoj stranici brenda, nalaze se svi ključni komadi koje možete poželjeti ususret novoj sezoni. Modeli koji ćete obožavati nositi ove jeseni, u koji se u ovoj kategoriji već nalaze na odličnom sniženju, krase cijene koje se kreću najčešće između 50 kuna i 200 kuna.

Od T-shirta u jesenskom izdanju, od finog, tankog pletiva, i kožnih cipela preko modela koje ćete nositi i kod kuće i izvan nje do traperica bez kojih naša garderoba nikad nije potpuna. Uz basic modele koje ćete nositi godinama, u Special Prices kategoriji pronaći ćete i odlične modele dozom jesenske romantike i trendova – raskošne bluze, cvjetne haljine i torbe u bojaga dragulja bit će savršeni izbor za novu sezonu.

U nastavku donosimo Zara modele uz koje, unutar svakog budžeta, lako možete obnoviti svoju garderobu i unijeti malo modnog uzbuđenja i osvježenja u svoju garderobu i svakodnevne kombinacije. Ostatak Zara ponude iz Special Prices kategorije otkrijte ovdje.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori