Nova Zara kolekcija donosi efektne modele u najljepšim bojama i uzorcima sezone

Nova Zara kolekcija donosi efektne modele u
najljepšim bojama i uzorcima sezone

Nakon prvih kolekcija za proljeće 2020. koje su posvetili jednostavnim modelima u kojima ćemo pronaći savršenu osnovu proljetne garderobe i proljetnih kombinacija, high street brendovi u novim su se proljetnim kolekcijama okrenuli najpoželjnijim trendovima sezone. Uz nove it modele koje ćemo uskoro viđati posvuda, najviše pažnje plijene trendi boja i uzorci koji će osvježiti našu garderobu i look. Posljednja kolekcija s fokusom na trendi boje i uzorke koja će vas natjerati da se zaljubite u njihov efektan izgled ona je s potpisom španjolskog high street giganta.

Zara proljetna kolekcija iz koje želimo baš sve

High street brenda Zara godinama se uspješno zadržava na samom vrhu listi najpopularnijih brendova high street scene. Uvijek iznova, Zara svoje brojne obožavatelje diljem svijeta uvijek iznova oduševljava kolekcijama koje donose one jednostavne basic modele i moderne klasike koji će svoje mjesto pronaći u baš svakom ormaru, ali i modelima koji prenose najveće modne trendove i daju im high street predznak i pristupačne cijene.

Fokus na geometrijske uzorke i jarke boje

U središtu posljednje Zara kolekcije našli su se vibrantne boje i trendi uzorci za proljetnu sezonu. Odlični modeli natjerat će vas da se zaljubite u geometrijske motive, jarke nijanse zelene i plave boje te retro estetiku.

Nova Zara proljetna kolekcija vraća nas šarmu retro estetike u hipnotizirajućim geometrijskim uzorcima i modelima ukrašenim jednostavnim linijama. Statement košulje odlično će izgledati u kombinaciji s vašim omiljenim traper hlačama i suknjama, dok će hlače odlično izgledati i u spoju s retro košuljama iz kolekcije, ali i u spoju s običnim T-shirtom koji već imati u ormar. Haljine koje spajaju jednostavne linije i geometrijske uzorke bit će onaj jedan komad uz pomoć kojeg ćete ovo proljeće u trenu stvoriti moderni look s retro prizvukom.

Uz geometrijske uzorke, nova Zara kolekcija istaknula se i odličnim modelima u vibrantnim nijansama crvene, plave i zelene boje. Slip i blejzer haljina, trendi kompleti i sandale s platformom samo su neki od odličnih modela u jarkim bojama iz najnovije Zara kolekcije za proljeće.

Kako izgledaju najnoviji Zara modeli, pogledajte u nastavku, a sve ih možete pronaći u najbližoj Zara trgovini ili na zara.com.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori