Zara modeli do 50, 100, 150 i 200 kuna uz koje možete osvježiti garderobu uz svaki budžet

Zara modeli do 50, 100, 150 i 200 kuna uz koje možete osvježiti garderobu uz svaki budžet

Ispred nas je neobična modna sezona. Poznate modne kuće, popularni dizajneri i omiljeni high street brendovi u svojim su proljetnim kolekcijama i prvim ljetnim modelima stvorili još jednu raskošnu modnu priču koja u novim modnim trendovima, razigranoj paleti boja i uzoraka, prozračnim siluetama i efektnim modnim dodacima savršeno prenosi atmosferu proljetne i ljetne sezone. Istovremeno, zbog epidemije koronavirusa našli smo se u situaciji u kojoj se nismo mogli ni zamisliti prije nekoliko tjedana. Ispred nas su još dani i tjedni koje ćemo, kako bismo zaštitili i sebe i druge, provesti kod kuće. Usprkos uzbudljivim i raskošnim modnim trendovima, situacija u kojoj se nalazimo shopping za novu sezonu stavila je na samo dno liste naših prioriteta.

Ako ste ipak poželjeli osvježiti svoju garderobu za novu sezonu i pripremiti se za ljeto s nadom da ćemo se s toplim danima vratiti staroj rutini i svakodnevici, to možete učiniti unutar sa stilom i unutar vrlo razumnog budžeta.

Obnovite garderobu uz ograničeni budžet

Davno smo naučili da se dobar stil ne krije u skupim komadima, već u načinu na koji ih spajamo u kombinacije koje otkrivaju našu individualnost i kreativnost te u samopouzdanju s kojim ih nosimo. U potrazi za najboljim proljetnim i ljetnim modnim novitetima koji će, uz minimalan budžet, u trenu osvježiti i začiniti našu garderobu, zavirili smo u kolekcije high street brendova. High street modeli uvijek dolaze s pristupačnom cijenom, no online shop high street brenda Zara otkrio nam je divne proljetne i ljetne modele koji su trenutno sniženi i do 50%. Skriveni unutar Special Prices kategorije na službenoj stranici brenda, nalaze se svi ključni komadi koje možete poželjeti ove sezone.

Od običnog T-shirta i kožnih cipela preko modela koje ćete nositi i kod kuće i izvan nje do raskošnih haljina bez kojih naša garderoba za tople dane ne bi bila potpuna. U nastavku donosimo Zara modele do 50, 100, 150 i 200 kuna uz koje, unutar svakog budžeta, lako možete obnoviti svoju garderobu i unijeti malo modnog uzbuđenja i osvježenja u monotoniju trenutne svakodnevice. Ostatak Zara ponude iz Special Prices kategorije otkrijte ovdje.


DO 50 KUNA


DO 100 KUNA


DO 150 KUNA


DO 200 KUNA

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori