Top 10 crnih kožnih gležnjača iz Zare koje ćemo nositi ove jeseni

Top 10 crnih kožnih gležnjača iz Zare
koje ćemo nositi ove jeseni

Ako jedva čekate priliku da uskočite u svoj omiljeni par gležnjača, nećete morati još dugo čekati, a neke od vas vjerojatno su već u njima, kombinirajući modele iz proljetne i jesenske sezone s lepršavom i prozračnom ljetnom odjećom po mjeri aktualnih vrućina.

Kao obožavateljice gležnjača, vjerojatno ćete u svoju jesensku i zimsku garderobu ubaciti i još poneki model i tako upotpuniti svoju kolekciju za sve prilike. Jer gležnjače, a naročito one klasične crne, savršen su izbor za doista raznolike prigode. Možete ih nositi u dnevnoj varijanti uz jeans i pulovere, one mogu postati i dio poslovnih kombinacija uz plisirane suknje i odijela, a nema sumnje da svojih čari imaju i kada su isfurane za večernji izlazak, kada svakom stylingu daju dozu rock-chica.

Crne gležnjače doista su univerzalno prihvaćene, a zna to i high street brend Zara, koji je u svoju sve bogatiju ponudu za jesen 2020. već uvrstio 10 hit modela crnih kožnih gležnjača. Vjerujemo kako će se ova kolekcija Zarinih gležnjača iz tjedna u tjedan sve više razvijati, no i modeli koji su već stigli u prodaju dobra su baza i naznaka trendova u svijetu čizama koji će vladati u hladnijoj sezoni.

Top 10 crnih gležnjača iz Zare

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori