Nova Zara kolekcija u kojoj želimo provesti proljeće i ljeto

Nova Zara kolekcija u kojoj želimo
provesti proljeće i ljeto

Na trenutak nam se učinilo da je vrijeme stalo, no nakon početnog razdoblja prilagodbe novoj situaciji, pronašli smo novu rutinu. Iako smo ograničeni kada je o prostoru i kretanju riječ, nova svakodnevica našu je pažnju usmjerila na sve one male stvari koje dane mogu učiniti boljima, čak i kada ih provodimo kod kuće. Za mnoge to su omiljeni mali ritualni poput ispijanja kave na balkonu, čitanje knjige ili gledanja omiljenih filmova i serija. Za mnoge to je i jutarnje spremanje i biranje kombinacije u kojoj ćemo provesti dan.

Iako se činilo da ćemo proljetnu sezonu u našim ormarima preskočiti, popularni high street brendovi predstavili su odlične kolekcije koje ćemo poželjeti nositi kod kuće, ali i izvan nje. Posljednja kolekcija u kojoj smo pronašli nove modne favorite za proljeće i ljeto ona je s potpisom omiljenog high street brenda Zara.

Stigla je još jedna odlična Zara kolekcija

Iako su njegove trgovine diljem svijeta zatvorene, high street brend Zara u svojem online shopu predstavio je odlične nove modele u kojima ćemo poželjeti provesti proljeće i ljeto. New In kategoriju prije nekoliko dana ispunilo je pregršt odjevnih komada i modnih dodataka koji donose najbolje od proljetnog i ljetnog ormara, ali s novim, trendi pomakom. Ležerne siluete, udobni pamuk i lan, vječni traper i neutralna paleta boja nalaze se u središtu nove Zara kolekcije. Kako bi unijeli dašak proljetne i ljetne atmosfere u nove modele, u Zari su posegnuli za vibrantnim bojama i uzorcima te nekoliko trendi detalja poput voluminoznih puf rukava.

Osim što je donijela ležerne i cool modele za proljetne i ljetne dane, nova Zara kolekcija popraćena je i odličnim lookbookom. Bitno drugačiji od stiliziranih snimanja u studiju, novi lookbook otkriva poznata lica Zara modela u njihovim domovima. U opuštenom izdanju, ali još uvijek u odličnim odjevnim kombinacijama koje stvaraju modeli iz najnovije Zara kolekcije, Zara djevojke savršena su modna inspiracija koja će nas potaknuti da osvježimo svoje garderobe i posegnemo za omiljenim odjevnim komadima iz ormara u kojima ćemo se osjećati i izgledati odlično čak i kod kuće.

Novu Zara kolekciju i lookbook otkrijte u nastavku, a sve modele već možete pronaći i u svoju shopping košaricu dodati ovdje.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori