Jedini Zara komadi koji se ovih dana nalaze na našoj listi želja

Jedini Zara komadi koji se ovih dana
nalaze na našoj listi želja

U nekoliko dana sve se promijenilo, a one najveće promjene tek su ispred nas. S ozbiljnom situacijom epidemije korona virusa u kojoj se trenutno nalazimo, svakodnevica za mnoge danas izgleda bitno drugačije – umjesto odlaska na posao, veliki broj ljudi kojima posao to dozvoljava od danas rade od kuće. Osim što je promijenila sve od mjesta na kojem radimo do načina na koji se krećemo, situacija u kojoj se nalazimo promijenit će i one najbanalnije stvari – poput odjevnih komada koje ćemo birati za svakodnevne kombinacije. Daleko od klasične dnevne uniforme za prijelazno razbolje koja je kao najpoželjnije odjevne komade i modne dodatke ovih dana isticala proljetne kaputiće, tanko pletivo, raskošne bluze i plave traperice, novi modni favoriti dolaze s fokusom na udobnost.

Jednostavnih linija i ležernog karaktera, u središtu našeg ormara i na vrhu naših lista želja naći će se loungewear komadi, a neke od najljepših koje možete naručiti pronašli smo u Zari Home.

Zara Home loungewear kolekcija krije naše nove modne favorite

Kada govorimo o loungewear odjeći, udobnost je bez sumnje uvijek na prvom mjestu. Savršeni spoj za istovremeno iznimno udobne i estetski privlačne loungewear komade Zara Home ove je sezone pronašla u kombinaciji oversized krojeva, jednostavnih silueta te finih, na koži ugodnih i najčešće prirodnih materijala poput pamuka, svile i kašmira.

U nježnim, neutralnima nijansama bež, smeđe i sive boje, novi loungewear modeli s Zara Home potpisom osvojit će nas na prvi pogled i na prvo nošenje i kao stvoreni su za dane provedene kod kuće. Neke od najboljih modela otkrijte u nastavku, a cijelu kolekcije možete pronaći na zarahome.com.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori